zondag, juli 21, 2024
HomeVierde klasseMeerburgUitnodiging Meerburg jubileumfeest

Uitnodiging Meerburg jubileumfeest

-

vv Meerburg bestaat dit jaar 95 jaar!  Daarom organiseren wij voor alle leden, oud-leden, vrijwilligers, supporters, sponsors, ouders van leden en genodigden een groot jubileum feest! U bent van harte uitgenodigd!

Op initiatief van pastoor Meijer werd op 24 september 1928 de basis gelegd van de RKVV Meerburg. Op die dag werd een afdeling voetbal opgericht die, samen met de reeds bestaande gymnastiekvereniging, verder ging onder de naam RK Sportvereniging Meerburg. Begonnen werd met 28 voetballers, die verdeeld werden over twee elftallen. Nu 95 jaar later zijn we gegroeid naar een bloeiende vereniging met bijna 1200 leden en ruim 85 teams!

Er zijn diverse activiteiten georganiseerd om deze dag een feestelijke tint te geven. Voor de jeugd zijn er de  gehele dag springkussens en een stormbaan aanwezig. Ook staat er een kraam met suikerspinnen! Op het buitenterras van de kantine is er een heus foodcourt. Om 14.30 uur trapt ons vlaggenschip Meerburg 1 af tegen Teylingen 1. Dit belooft een echte kraker te worden tussen twee teams die al enkele jaren tegen promotie aanhikken. Vanaf 17.00 uur barst het jubileumfeest los. Eerst treden de bekende regionale zangers Danny Plezier en Randy Blommaert op. Vanaf 19.00 uur verzorgt de feestband ‘Joost mag het weten’ een spetterend optreden (www.joostmaghetweten.net). Deze band neemt je mee op een reis door de Nederlandse pophistorie waarbij alle hoogtepunten vanaf de jaren 70 tot aan nu voorbij komen. Van Golden Earing tot BLOF en van Doe Maar tot Marco Schuitmaker..!!

Graag zien we u op 30 september bij Meerburg!

Martijn de Rooij
Evenementencommissie vv Meerburg

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur & Evenementencommissie vv Meerburg

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read