zaterdag, juli 20, 2024
HomeVierde klasseRoodenburgMarco Harleman is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van LV Roodenburg

Marco Harleman is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van LV Roodenburg

-

Leiden Noord –  Met ingang van komend seizoen 2024-2025 is Marco Harleman de nieuwe  hoofdtrainer van LV Roodenburg. Hij volgt na komende zomer de eerder vertrokken Mo Bougrine en interim hoofdtrainer Hennie de Klerk op.

Marco begon met voetballen bij Lugdunum. Op wat oudere jeugdleeftijd maakte hij een overstap naar UVS. Om vervolgens naar Amerika te vertrekken om te studeren en te voetballen. Terug in Nederland kwam Marco weer bij Lugdunum. Daarnaast nam hij verschillende jeugdselecties op het hoogste niveau van UVS onder zijn hoede als trainer. In die periode haalde hij alle benodigde KNVB-diploma’s. De afgelopen vier jaar was hij eindverantwoordelijk voor het eerste elftal van Lugdunum. Harleman is daarom geen onbekende in de Leidse regio. Nader kennismaking zal spoedig volgen op de website en in de Actueel van de club.

Wij als bestuur van LV Roodenburg zijn zeer verheugd met de aanstelling en benoeming van Marco Harleman als hoofdtrainer van onze selectie voor het seizoen 2024-2025. Wij zijn er van overtuigd dat de komende jaren de selectie in kundige handen is. Uiteraard wensen wij Marco Harleman komend seizoen veel succes toe bij onze vereniging.

Het bestuur LV Roodenburg

 

Must Read