maandag, juli 1, 2024
HomeDerde klasseTAVVGeflatteerde nederlaag voor afzakkend TAVV

Geflatteerde nederlaag voor afzakkend TAVV

-

Tweede klasse D (zaterdag)- Het doek is gevallen voor TAVV. Wat er al geruime tijd zat aan te komen, kreeg op speeldag 23 de bevestiging. De Ter Aarders degradeerden naar de derde klasse na de 2-5 nederlaag tegen nummer twee DONK.

Trainer Dennis Tijssen: ,,Als je de uitslag hoort, denk je misschien dat we kansloos waren maar het tegendeel was waar. Ik heb aan de bal, zeker in de eerste helft, een sterk TAVV gezien. Misschien ws dat wel een van onze beste uitvoeringen dit seizoen. Ook kregen we over het geheel dezelfde hoeveelheid kansen, maar DONK sprong er beter mee om.”

Na een vlotte aanval opende de thuisploeg binnen twee minuten de score via Donny van der Neut. De ploeg uit Gouda kwam na een kwartier op gelijke hoogte en er ontspon zich een alleraardigste tweestrijd. ,,Na de 1-1 kregen zij snel de kans op de 1-2, maar Mike Keijzer kreeg ook de kans voor onze 2-1. De grootste kans was echter voor Chiel Konings, maar zijn strafschop ging ruimschoots over hun doel. We hadden zeker op voorsprong kunnen staan na de eerste helft.”

Na de rust werd het minder bij de thuisploeg, zo meende de oefenmeester. ,,In tien minuten gaven we het weg. TAVV onwaardig. DONK was in die situaties effectief, maar we vochten ons alsnog terug. Met Van der Neut en Boddeke kregen we nog kansen op de 2-3, maar het werd zelfs nog 1-4 en later via een benutte pingel van de in het veld gekomen Achmed Sharief 2-4. In de extra tijd werd het nog 2-5. Al met al ben ik toch weer trots op deze gasten, hoewel de uitslag verkeerd uitvlel. Een zeer geflatteerde nederlaag, maar toch heeft de ploeg er weer voor gestreden. We weten nu dat het gebeurd is, maar we blijven strijdbaar in de laatste drie wedstrijden. Deze ploeg laat het nooit afweten en we verdienen nog wat overwinningen om het seizoen waardig af te sluiten.”

Basisopstelling TAVV: Pater; Valentijn, Van Broekhoven, Vogel, Otto, Konings,  Boddeke (Looyestijn), Van Wijk (Van Smoorenburg), Keijzer; Van der Neut, El Mariami (Sharief)