Sponsornieuws van de LAV Businessclubpartners (per 8 oktober)

Leidenamateurvoetbal is de businesspartners en donateurs natuurlijk geweldig dankbaar. Mede dankzij hun inbreng zijn we sterker dan ooit uit het afgelopen moeilijke periode gekomen. Graag houden we u op de hoogte van leuke, nuttige of interessante weetjes van deze bedrijven. We bezoeken regelmatig de sites van onze partners en struinen de social media af. Toch kunnen we wel eens wat missen. Daarom vragen we hen hierbij ons te berichten als er nieuws is wat op deze webpagina past. Ons adres is: redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Van onze  businesspartners

  • ,,Op woensdag 10 november organiseert LAV een netwerkavond voor de LAV Businessclubpartners. De uitnodiging is inmiddels de deur uit. Wilt u als bedrijf ook eens ‘proeven’ hoe het is om BC-partner te zijn? Laat het dan voor 10 oktober weten aan redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Er wordt dan vervolgens z.s.m. contact met u opgenomen. De avond is leerzaam en gratis, dat staat al vast! Plaats van handeling volgt.” Dit stond inderdaad al eens elders op de site, maar wat extra aandacht kan geen kwaad. De avond is zeer de moeite waard!
  • Gelezen d.d. 5 oktober over Willie Noord: ,,Wilt u dit jaar nog lekker een weekendje uitwaaien aan zee? Wij hebben alléén van 15 t/m 18 oktober nog enkele bungalows beschikbaar! Deze zijn te reserveren op www.huisjeopstrand.nl
  • Sport 2000 meldt: ,,De nieuwe NIKE heren training collectie is binnen! We laten je graag de nieuwste items zien, zoals een mooie NIKE training vest, het frisse blauwe NIKE shirt dat perfect vocht opneemt en korte en lange trainingsbroeken!”
  • Stadsbrouwhuis: ,, Terug van weggeweest, onze zondagse Soup ’n Swing!!!! Genieten van live muziek in het Stadssoephuis. Neem je eigen kom, beker, bord of wat dan ook mee naar SBH en dan vullen wij het gratis met onze huisgemaakt soep. 17 oktober met Barry!”
  • Het bedrijfsleven springt in sommige gevallen om nieuw personeel. Zo ook Rijndorp Installaties: ,,Wij zijn al meer dan 33 jaar uw specialist voor advies en ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud. En dat op alle vlakken binnen de elektrotechniek. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding en een geweldige knowhow, flexibiliteit, doortastendheid en betrouwbaarheid. Kom werken bij Rijndorp! Je kunt bij ons aan de slag als monteur, servicemonteur of leidinggevend monteur. Wij bieden ook een BBL werk- en leerplek. Bel 071-5415500 of mail naar personeel@rijndorp.com.
  • Plutosport: ,,De PANNA! Sterrenteamdag is een leuke en leerzame voetbaldag voor alle voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. Deelnemers maken ook nog kans op een plek in het coolste voetbalteam van Nederland: het PANNA! Sterrenteam! Wil jij een te gekke voetbaldag beleven en kans maken op een plekje in het PANNA! Sterrenteam? Dan is dit je kans!  Wat moet je doen om te winnen? Volg Plutosport en laat in een reactie weten wie jouw grote voorbeeld is!”
  • Ton Looijestijn gaat na 10 jaar werken als taxi chauffeur bij Brouwer Company het familiebedrijf verlaten! Wij wensen jou een heel mooi pensioen toe!
  • Van der Valk Hotel Leiden: Het zakelijke seizoen is volop van start en we zijn blij weer veel vergadergasten te mogen ontvangen. Wij bieden voor iedere gelegenheid een passen ruimte. Dus een goed moment om uw team uit te nodigen voor een overleg, te brainstormen of gewoon een gezellig moment van samenzijn. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, sales@leiden.valk.nl.
  • Ook Brasserie Park biedt vergaderruimte: ,,We beschikken over vijf bijzondere zalen, ieder met een eigen karakter. Voor grote of kleine groepen en verschillende gelegenheden; alles wordt tot in de puntjes geregeld.’  Veel meer details op https://www.brasseriepark.nl
Ruud Fraij
Ruud Fraij
Verslaggeving sinds 2012. Ex-docent. Humorist. Werkte ook voor ZZ Leiden, tegenwoordig breed inzetbaar, LAV is zijn passie geworden, ruud@leidenamateurvoetbal.nl. Af en toe een reisje, niets mis mee. Af en toe terrasje, ook prima!

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!