FC Rijnvogels dendert van startblok af: 6-1

FC Rijnvogels wist mede door de keuze te maken tegen zware tegenstanders te oefenen geen duel te winnen in de voorbereiding. Op de eerste competitiedag wonnen de Katwijkers wel en hoe! Smitshoek werd op een 6-1 nederlaag getrakteerd en de thuisploeg maakte een uitstekende indruk, zag ook trainer Danny Hijzelendoorn.

,,We hebben ons niet blindgestaard op de uitslagen tot dusverre. In de voorbereiding zijn er stappen gemaakt en daar ging het om. Ik had zeker vertrouwen op de goede afloop vandaag, maar deze cijfers maken mij uiteraard extra content want zo’n score verwacht je niet. Het was lastig om keuzes te maken voor wat betreft de basiself omdat de onderlinge verschillen klein zijn. We kunnen hier zeker verder mee, maar laten we vooral niet denken dat we er al zijn met zo’n uitslag. Nu even nagenieten en vanaf morgen de blik op Kloetinge.”

Voor de gastheren scoorden Peer van Paasen, Anthony van Dongen, Sem van Oosten, Maxim van der Meer, Bryan Iliohan en Mark Mieras. Bij rust was het al 3-0. Morgen volgt ons uitgebreide verslag van deze heerlijke seizoensopening voor de Vogels.

Redactie
Redactie
Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!