Huurmaat LAV Cup: Stompwijk’92 langs Jong Graaf Willem II VAC

Jong Graaf Willem II VAC en Stompwijk’92 openden poule 4 waarin ook DoCoS uitkomt. In Wassenaar werd het 1-3 na een ruststand van 0-2. Voor de thuisploeg scoorde Mahmoud Zendaki terwijl Erik van Manen namens Stompwijk’92 Lars van Santen (2) en Michael Lunes zag scoren.

Van Manen: ,,Een open en leuk potje. Er was sprake van veel jonge spelers op het veld en dat maakte dat er een hoog tempo werd gehanteerd. In de eerste helft had Stompwijk de overhand en de voorsprong was daarmee in lijn. Na de rust had Graaf Willem wat meer initiatief, maar de overwinning kwam niet serieus in gevaar. Een lekkere opkomer voor ons treffen tegen Lugdunum (dat gisteravond het wedstrijdje om niets voor de districtsbeker tegen Quick winnend, 1-2, afsloot, red.). We willen nu wel eens goed starten aan de competitie.”

Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010