Huurmaat LAV Cup: Teylingen zet ROAC eenvoudig opzij

In groep 15 heeft Teylingen zich al geplaatst voor de volgende ronde, hetgeen ook van kracht is voor Valken’68. De Sassenheimers waren ruimschoots te sterk voor ROAC dat zich op de competitie kan gaan richten: 5-1.

Wesley Ritzen scoorde driemaal voor de ploeg van Alan Campfens (de 1-0, 4-0 en 5-1). Melvin van Steijn en Jay Berk vonden het net eveneens. Yoek Bentvelzen redde de eer door de paarswitten.

Campfens: ,,Een uiterst sportieve en nuttige wedstrijd waarin ik weer nieuwe gezichten heb kunnen zien en daarmee kunnen spelers zich profileren. Er zaten een paar geweldige goals bij die ons laten zien dat we genoeg scorend vermogen hebben. Dat willen we meenemen in de competitie.”

Collega Bart Jansen was bepaald minder enthousiast. ,,We hadden ons meer voorgesteld van deze avond. Ik heb een zwak en pover ROAC gezien. Daarbij wil ik ook geen gebruik maken van excuses. Door persoonlijke fouten stonden we al snel met 2-0 achter en vanaf dat moment hebben we enkel achter de feiten aangelopen.”

Redactie
Redactie
Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!