LAV Sponsornieuws: mooie aanbiedingen en wetenswaardigheden (week 41)

Het is weer tijd voor nieuws van onze sponsoren. Op regelmatige basis delen we informatie van onze partners. Een podium voor deze bedrijven en voor u wellicht interessant om mee in contact te komen.

De Zijl Partycentrum

De buitenbaden zijn dicht, maar dat wil niet zeggen dat er niet gezwommen kan worden! Bij De Zijl Partycentrum blijft het ook niet bij wat poedelen. Voor twaalf euro vier je daar je zwemfeestje compleet met patat en een snack en een beker limonade. Natuurlijk zit de entree van het zwembad erbij.

https://www.partycentrumdezijl.nl

Workplanet

Als het gaat om werk- en veiligheidskleding, werkschoenen en werklaarzen en nog veel meer ga je natuurlijk naar Workplanet. Let op de Sale, waarbij meer dan 400 artikelen aantrekkelijk geprijsd zijn.

https://workplanet.nl

Henny’s Rits

Henny’s Rits is een begrip in Leiden. Jawel, ook voor de dames in Leiden en omgeving! ,,Dames mode t/m maat 48. Ontdek de nieuwste collectie van BLUE SEVEN bij Henny’s Rits! We hebben een hele leuke collectie hangen in onze winkels, bijvoorbeeld deze leuke trui voor €44,99.”

https://hennysrits.nl

Limes aan de Rijn

De sterren zijn uitgedeeld, de beoordelingen klaar.  Michelin schrijft over Limes aan de Rijn: ,,Daan Reijngoudt is een chef die het belang van sauzen kent. Denk aan een verfijnde roomsaus van ganzenlever met de subtiele aanwezigheid van calvados om gebakken eendenlever met zoete fruitgarnituren en een briochebroodje extra diepgang te geven. Zijn keuken is mooi met zijn tijd mee, zonder te vervallen in onnodige liflafjes. Gebruikt hij jalapeño of hoisin in zijn bereidingen, dan gebeurt dat doeltreffend. De chef verleidt ook met zijn keuze om zowel verrassingsmenu’s als een verleidelijk à-la-carte-aanbod aan te bieden. Dankzij de knappe open keuken kun je de chef aan het werk zien. Al is een plek op het terras aan de Oude Rijn, aan de voet van een bedrijvencomplex, ook zeker de moeite waard.”

https://limesaandenrijn.nl

Sligro Leiden

Sligro vernieuwt: ,,Op onze afdeling non-food wordt hard gewerkt de afdeling een update te geven en tegelijkertijd plaats te maken voor onze nieuwe lijn koelkasten. Zo hebben we alle koffie en theebenodigdheden van thermoskan tot apparaat bij elkaar gezet. De keukenmachines een nieuwe plek gegeven en nog veel meer. Ben jij nieuwsgierig geworden, kom een langs een neem een kijkje op dit vernieuwde gedeelte van onze non-food afdeling.”

www.sligro.nl/vestigingen/leiden.html

Hypotheekshop

,,We hebben fantastisch nieuws vanuit De Hypotheekshop Roelofarendsveen. Ons team wordt versterkt! We zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat Cora van Dijk-Koeleman vanaf 1 november bij De Hypotheekshop Roelofarendsveen aan de slag gaat als Commercieel Medewerker. Cora brengt jarenlange ervaring en expertise mee en velen van jullie kennen haar misschien al Samen staan we sterk.  Als team staan we er nooit alleen voor. Bijna al onze hypotheekverstrekkers hebben elk meer dan 20 jaar ervaring in het vak en geven volledig onafhankelijk hypotheekadvies uit meer dan 40 verschillende geldverstrekkers. Maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak en ze geven duidelijk antwoord op elke hypotheek gerelateerde vraag.”

https://www.hypotheekshop.nl

ALV Productions

Wat een jaar! 450 jaar Leidens Ontzet in Leiden, met hoogtepunten zoals de Reveille, de Taptoe, Festival Plaza op de Garenmarkt, de optocht, en het mini, maxi en traditionele koraal. Natuurlijk waren er ook de feesten op de Nieuwe Rijn en bij De Uyl, Bar Lokaal, de Gaanderij en de Bisschop. Onze crew en freelancers hebben enorm genoten van de organisatie, de geweldige artiesten en de enthousiaste bezoekers die deze evenementen zo bijzonder maakten.
De komende weken staan er weer fantastische producties op de planning, zoals LIFF, Swis – 25 jaar, en de opening van de nieuwe tentoonstelling in Naturalis, waar een indrukwekkende kudde Triceratopssen te bewonderen zal zijn. En als kers op de taart: het ALV25Feest!
En meer ALV! In 1999 begon ik (Ralph van Dijk) mijn avontuur onder de naam Dance Illusions, maar twee jaar later werd dat Audio Leiden, omdat de eerste naam toch niet helemaal praktisch was. 25 jaar, een andere naam en heel wat projecten later ben ik ontzettend trots op wat we hebben bereikt.
Een mooi voorbeeld van ons werk is de technische productie van bijna alle grote activiteiten tijdens Leidens Ontzet. In 1999 deed ik al veel in de binnenstad maar sinds 2018 verzorgen we de evenementen voor de 3 October Vereniging, en dit jaar was het extra bijzonder, want we vierden 450 jaar Leidens Ontzet! Voor ons, als Leids bedrijf, was dit een droom die uitkwam. Met trots dragen we sindsdien bij aan een van de mooiste tradities van onze stad. Zonder mijn geweldige team, de freelancers en onze opdrachtgevers was dit nooit gelukt. Samen hebben we iets moois opgebouwd en ik kijk uit naar de toekomst. Bedankt allemaal voor alles wat we mochten betekenen in die 25 jaar. Op naar een mooie toekomst!
Vakgarage Leithon

 

Vakgarage Leithon (voorheen Vakgarage Creyghton) is het onafhankelijke BOVAG autobedrijf tussen alle grotere merkdealers op het industrieterrein de Baanderij in Leiderdorp. Doordat wij niet gebonden zijn aan een merk krijgt u van ons een eerlijk advies tegen een eerlijke prijs.

Wij zijn sterk in ieder merk personenauto en bedrijfswagen. In onze moderne werkplaats bent u hiervoor aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie, APK-Keuring, schadeherstel en storingsdiagnose. Ook uw elektrische en/of hybride auto is hier op zijn plaats. Daarnaast hebben wij een overzichtelijke showroom waar u van harte welkom bent voor de aanschaf van een nieuwe of (jong) gebruikte dealeroccasion. Deze zijn met zorg geselecteerd en veelal voorzien van BOVAG Garantie. Bekijkt u eens onze reviews. Wij blinken uit in Service, Deskundigheid en Persoonlijke benadering. Ofwel: …EEN ZAAK VAN VERTROUWEN

https://www.vakgarageleithon.nl/

Leids Ontsmet

Leids Ontsmet is de specialist in het schoonmaken van bedrijfsgebouwen, scholen, sportverenigingen en voor elke VVE. Met ons persoonlijke contact en de korte lijnen durven wij 100% tevredenheidsgarantie te geven op ons werk. Wij gebruiken enkel milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten en richten ons hiermee vol op een duurzame toekomst.

https://leidsontsmet.nl/

Rebel Horeca Groep

‘Doorgroeien binnen onze organisatie’ is een veelgehoorde kreet in vacatures. Bij Rebel Horeca doen we meer dan alleen praten over doorgroeimogelijkheden – we maken ze waar.

Daarom zijn we ontzettend trots op Floor, die na 8 jaar ervaring in verschillende functies binnen de Rebel Horeca Groep op 4 oktober de deuren opende van haar eigen zaak, Café Toulouse!

Met een warm, Frans interieur en een kaart om je vingers bij af te likken, biedt Café Toulouse iets geheel nieuws aan op Nieuwe Rijn 1, in het hart van Leiden. Reserveer nu onder vermelding van FLOOR! dan zorgen wij voor een glas bubbels van het huis. Laten we samen proosten op succes!

Café Toulouse

Nieuwe Rijn 1 Leiden
071 364 9202 • website

Redactie
Redactie
Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!