Spelt nieuwe businessclubpartner van LeidenAmateurVoetbal.nl

Recent spraken Rob Aartman, Verkoop Midden-Nederland bij Spelt, en Hennie Kanbier (LAV) met elkaar over een eventuele samenwerking. Na een onderhoudend en positief gesprek rolde er een Businessclubpartnerschap uit voor 3 jaar. Aartman: ,,Ik ben zelf ook betrokken bij SV Aarlanderveen en met die club zijn we heel blij met de aandacht die we van LAV krijgen. Daardoor kreeg ik ook het idee om via Spelt te gaan samenwerken. Dit soort initiatieven mogen gesteund worden want het lijkt mij een hele organisatie om een regionale voetbalwebsite alle dagen te laten draaien. Kanbier: ,,Uiteraard zijn we blij met deze nieuwe partner omdat we stappen willen blijven maken en dat kan alleen met steun want ook voor ons wordt alles duurder. Dat wordt nog wel eens onderschat. We gaan meteen de toekomst in voor drie jaar en dat geeft continuïteit.”

Hieronder alvast een inkijkje in Spelt. Later volgt er meer informatie over dit bedrijf via de rubriek ‘Sponsor van de Maand’.

Spelt is een gezond familiebedrijf. Wij zijn sterk in het inzamelen en verwerken van afvalstromen en sterk in het uitvoeren van grondwerkprojecten.

Op eenvoudige en transparante wijze analyseren we uw afvalprobleem en bieden u een betrouwbare en duurzame oplossing. Bijna alle afvalstoffen worden door ons gerecycled. Deze zetten wij om naar grondstoffen en energie. Afvalstoffen zien we niet als afval, maar als grondstoffen. Door de juiste aandacht te geven aan afvalstromen kunnen we primaire materialen beschermen. Zo dragen we bij aan de circulaire economie. Een besparing van grondstoffen dus, en dat is een directe winst voor het milieu.

Nieuwveen

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Nieuwveen. Hier zamelen wij afval in en verwerken dit tot nieuwe grondstoffen.

Voor het inzamelen van afval maken we gebruik van rolcontainers, afzetcontainers en perscontainers. Wij halen het afval op met portaalcontainerauto’s, haakarmauto’s, vuilnisauto’s en kipperauto’s. Daarna verwerken wij de verschillende afvalstromen op ons eigen terrein.

In Nieuwveen verwerken wij onder andere de volgende afvalsoorten:

Met innovatieve installaties zetten wij afvalstoffen om in grondstoffen en energie. Door dit proces is er geen sprake meer van restmateriaal, maar van duurzaam herbruikbaar materiaal.

Wat gebeurt er zoal met je afval?

Zie ook: https://spelt-afvalcontainer.nl/

Redactie
Redactie
Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!