NSV’46 toont veerkracht en pakt punt

Vierde klasse A- De Noordenaren lijken de weg naar boven te hebben gevonden. SEV was vooraf gezien toch een van de outsiders in deze poule, maar de mannen uit Leidschendam zijn wat stroperig aan dit seizoen begonnen. Robin van Koert kreeg de eerste kans, maar maaide over de bal heen. Aan de andere kant moest Bas Kalshoven in actie komen na een snelle counter. Renzo Goedhart had weinig geluk met zijn poging doordat de bal via de binnenkant van de paal terug in het veld sprong, tot grote opluchting van de bezoekende doelman, die zich verkeek op deze inzet.

Ook ‘Flo’ Faneyte teisterde het aluminium, ditmaal de bovenkant van de lat. Een ongeschreven voetbalwet zegt dat als de een verzuimt te scoren de tegenstander dat wel doet, hetgeen geschiedde: 0-1. Tommie Koster had de gelijkmaker op de schoen, maar faalde. Opnieuw kreeg NSV’46 het deksel op de neus doordat men achterin verzuimde in te grijpen en SEV bij de tweede paal eenvoudig kon scoren: 0-2.

Menno de Jong knalde de bal op fenomenale wijze achter de SEV-goalie vlak na de rust en maakte er weer een wedstrijd van: 1-2. De Noordenaren zetten flink druk, maar de bal bleef miraculeus uit het Leidschendamse doel. Opnieuw de lat stond succes in de weg en ook werden diverse schoten dusdanig van richting veranderd dat deze geen doel troffen. Een vrije trap van De Jong was zo zuiver dat Kamiel Disseldorp (foto) alleen zijn voet nog tegen de bal hoefde te zetten: 2-2. Daarna probeerde beide ploegen nog iets te forceren, maar gescoord werd er niet meer. Zo kwam er geen winnaar in deze aantrekkelijke wedstrijd.

Bron: NEO Radio & TV

Laatste nieuws

Mede mogelijk gemaakt door

Voor de laatste updates!

Volg ons op social media!