Huurmaat LAV Cup: All Stars ruim langs TAVV

In poule 13 van de Huurmaat LAV Cup deelde de All Stars (combi van vooral oud-spelers FC Lisse, Kagia en Hillegom) een visitekaartje uit. TAVV werd in Ter Aar met liefst 0-4 verslagen, hoewel die uitslag wel wat geflatteerd was. Foreholte is de andere deelnemer in deze poule.

Ludo Pistorius namens de derdeklasser: ,,Een moeilijke pot voor ons. Zij hebben de nodige ervaring in de ploeg en daar hadden wij het lastig mee. Al met al een pak voor de broek vooral omdat we niet sterk optraden bij standaardsituaties. De eerste drie tegentreffers kwamen voort uit een kopbal en dan doe je dus iets niet goed. Weliswaar waren we niet in onze sterkste formatie, met onder meer een doelman van 16 jaar, maar dat neemt niet weg dat we toch veel de bal hadden. Enkel kregen we het niet voor elkaar veel kansen af te dwingen. We gaan trachten om ons alsnog te plaatsen, maar de focus gaat nu eerst op de competitie. ESTO is de eerste uitdaging zaterdag.”

Mart ten Have namens de ‘Oldies’: ,,Een compliment voor de scheidsrechter en de gastvrijheid van de tegenstander. Een leuke, jonge ploeg om tegen te spelen ook. Ik ben het met Ludo eens dat beide ploegen niet overdreven veel kansen kregen. Wij lieten hen vaak aan de bal, maar het stond goed bij ons. Bij de opbouw van hen konden we goed druk zetten en daar hadden ze moeite mee. Het was lekker dat we snel op 0-1 kwamen via David Verweij. Dat voetbalde lekkerder. Een minuut of acht voor rust maakte Rick van Dijk er 0-2 van en na de 0-3 van Joey van Beelen, dat doelpunt viel na rust, was het wel gedaan. Een eigen doelpunt in de slottellen na goed stoorwerk van Suleiman Moussa, die prima speelde, leverde de einduitslag op. Een prettig begin voor ons van dit toernooi.”

Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010