Foreholte verslaat bekerwinnaar Voorschoten’97 (Sportiff LAV Cup)

Foreholte heeft zich met twee overwinningen geplaatst voor de volgende ronde van de Sportiff LAV Cup. Na Jong Quick Boys moest ook Voorschoten’97 (2-1) eraan geloven. De winnaar van de vorige editie en de genoemde Katwijkers moeten nu gaan uitmaken wie er met de Voorhouters mee gaat naar de laatste 32.

Mario Koswal: ,,Een vooral prima eerste helft van beide ploegen met veel vlotte combinaties. We namen een 2-0 voorsprong via Thijs van Gils en Stan Spies. Daarna scoorden zij nog tegen via Thom Wijnalda. Een prettig resultaat waarbij ik als trainer weer wat wijzer ben geworden.”

Collega Jeffrey Frijters: ,,Een terechte overwinning voor Foreholte, omdat zij meer uitstraalden te willen winnen. Het was aan onze kant te slap waarbij we veel duels verloren. Op mentaal vlak schoten we tekort. Veel jongens hebben minuten kunnen maken en zichzelf kunnen tonen. Helaas was het niet voldoende voor een resultaat.”

Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010