Sportiff LAV Cup: Kickers’69 laat voorbij aan Jong Graaf Willem II VAC

Na in het eerste duel verloren te hebben van MMO won Kickers’69 wel de tweede ontmoeting in poule 10. In Leimuiden moest Jong Graaf Willem II VAC passen (3-2) door een tegen het einde benutte strafschop.

Angelo Leverock namens de vijfdeklasser: ,,De intentie van hen was al snel duidelijk. Ze wilden ons onder druk zetten en daar hadden we moeite mee. Zij hadden het beste van het spel en kwamen ook verdiend op 0-1 na een minuut of twintig. We kregen twee grote kansen om iets terug te doen, maar daarin slaagden we niet. Na wat omzettingen in de tweede helft ging het beter en niet toevallig bogen we de achterstand om naar een 2-1 voorsprong via Rens Bos en Kevin Elsschot. Een vrije trap leverde echter de 2-2 op. Drie minuten voor tijd gingen we er alsnog met een overwinning vandoor via een pingel van Ritchie van den Hoek. Een prima overwinning van Kickers’69.”

Voor iedere liefhebber van het Leidse regiovoetbal. Leidenamateurvoetbal - sinds 2010