Vanavond wordt de eerste kwartfinalewedstrijd gespeeld in de Koetshuis Cup. Valken ’68 en FC Boshuizen zijn de eerste ploegen die het tegen elkaar opnemen. De Valkenburgers, die uitkomen in de zaterdagse tweede klasse, schakelden bij de laatste 16 Kagia uit via strafschoppen nadat in de reguliere speeltijd geen winnaar uit de bus was gekomen (3-3). In competitieverband gaat het de ploeg van trainer Arie van Duijn de laatste weken niet goed af. De nummer vier in 2C verloor de afgelopen twee duels van respectievelijk koploper Te Werve (1-2) en DSO (3-2).

FC Boshuizen bereikte de laatste 8 door ruim te winnen op bezoek bij zondagderdeklasser SJZ: 1-5. De Leidse formatie, die derde staat in de zondagse eerste klasse, verspeelde afgelopen zondag dure punten op eigen veld tegen Woerden (1-1). Voor zowel Valken als Boshuizen dus een ideale gelegenheid om de rug te rechten na wat mindere resultaten.
Het duel om een plek in de halve finale start donderdagavond om 20.00 uur op ‘t Duyfrak in Valkenburg. Scheidsrechter is de heer Sinke, die samen met zijn grensrechters Kuijt en Westra de wedstrijd leidt.

Kwartfinale:

Donderdag 13 april: Valken’68-FC Boshuizen

Dinsdag 18 april: Oegstgeest-DoCoS

Dinsdag 18 april: FC Rijnvogels 2-Voorschoten’97 (za)

Dinsdag 25 april: Lugdunum-UVS

Arbitrage via COVS!

Alle duels: aftrap 20 uur

Halve finale:

Woensdag 24 mei: Lugdunum/UVS-Oegstgeest-DoCoS (M)

Woensdag 31 mei: FC Rijnvogels 2/Voorschoten’97 (za)-Valken’68/FC Boshuizen (N)

Wedstrijden op complex FC Boshuizen, vermoedelijke aanvang 20 uur, in overleg met clubs

Finale:

Zaterdag 17 juni: Winnaar wedstrijd M- Winnaar wedstrijd N

Wedstrijd op complex Valken’68 tijdens zesde Event van Leidenamateurvoetbal.nl

Vermoedelijke aanvang 17.30

Meer informatie volgt via deze website!