vrijdag, mei 24, 2024
HomeLSVV'70Interviews LSVV'70Kees Kwakman versterkt gelederen bij LSVV'70

Kees Kwakman versterkt gelederen bij LSVV’70

-

Gisteravond werden de overschrijvingen gedeeld op deze website. Her en der waren er opmerkelijke verschuivingen en daar zal onze redactie na de zomer zeker op terugkomen in de aanloop naar een nieuw seizoen. Op de slotdag kwam er in elk geval opmerkelijk nieuws vanuit LSVV’70.

Oud-prof en voetbalanalist Kees Kwakman speelt volgend seizoen voor de Leids vijfdeklasser LSVV ’70. Dat bevestigt de trainer van de club, Freek Jansen. Als prof was Kwakman actief voor FC Volendam, FC Groningen, RBC Roosendaal, NAC, FC Augsburg en Bidvest Wits. De recent veertig jaar geworden Volendammer, die vooral op het middenveld en de verdediging uit de voeten kan, kwam de laatste jaren vooral uit voor gelegenheidsteam FC De Rebellen. Met LSVV’70 is het doel om volgend seizoen te promoveren naar de vierde klasse.

Jansen: ,,Het is en blijft doodzonde dat we gedegradeerd zijn, maar we pakken de draad weer op. We waren al verzekerd van een aantal nieuwe aanwinsten met Nigel Hensing, Ramon Weijers, Ruben Leugering, Bart Versprille, Rick Bakker, Reinout Smit en Nick Tuijp, maar de komst van Kees is de kers op de taart. Zoals bekend nemen we het voetbal serieus, maar tegelijkertijd ook weer niet en blijft onze knipoog altijd dienst doen. Maar dit is wel erg leuk voor de club en we verheugen ons nu al op de nieuwe competitie. Tuurlijk, we gaan voor de Leidse gracht met een titel. Zeker nu de analyticus van ESPN aansluit.”

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read