dinsdag, juni 18, 2024
HomeNacompetitieVoorbeschouwing Zwammerdam – ‘s-Gravendeel (finale nacompetitie 3e/4e klasse)

Voorbeschouwing Zwammerdam – ‘s-Gravendeel (finale nacompetitie 3e/4e klasse)

-

Zwammerdam plaatste zich voor de finale van de nacompetitie door Zwartewaal, dit seizoen als derde geëindigd in de vierde klasse F, met 5-1 te verslaan. Damme ontmoet in de eindstrijd ’s-Gravendeel, een competitiegenoot van Zwartewaal. ’s-Gravendeel miste in het reguliere seizoen op een haar na het kampioenschap. De runner-up moest de titel laten aan Zinkwijkse Boys, dat een net iets beter doelsaldo had dan de club uit de Hoeksche Waard.

’s-Gravendeel bereikte de finale door derdeklasser RVC’33, klassegenoot van Zwammerdam, na verlenging met 4-3 te verslaan. Voor de Reeuwijkers betekende de nederlaag de tweede degradatie op rij.

Zwammerdam leek dit seizoen lange tijd op weg naar directe handhaving in de derde klasse, maar op de slotdag ging het toch nog mis voor de formatie van Erwin van der Zee. De groenhemden verloren in de laatste competitieronde bij RKDES en zag concurrent DoCoS winnen bij TAVV, waardoor de Leidse formatie Zwammerdam nipt voor bleef in de eindklassering.

De finalewedstrijd tussen Zwammerdam en ’s-Gravendeel wordt op zaterdag 15 juni gespeeld op het complex van CVV Zwervers in Capelle aan den IJssel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Must Read