woensdag, april 17, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseDenzel James nieuwe aanwinst voor Voorschoten'97

Denzel James nieuwe aanwinst voor Voorschoten’97

-

De Technische Commissie van Voorschoten’97 is zeer verheugd met de komst van de ervaren Denzel James komend seizoen. Op zijn 8e werd Denzel opgemerkt door de scouts van Ajax, waar hij 9 jaar lang de jeugdopleiding gevolgd heeft. Helaas lukte het hem niet om door te breken bij de Amsterdamse club.

Als 17-jarige speler is Denzel aangesloten bij de selectie van UVS. Daar vond de linksbenige dribbelaar zijn plezier weer terug en verdiende hiermee een overstap naar VV Noordwijk. Toen hij met Noordwijk tegen Sparta speelde om de KNVB beker was hij een van de uitblinkers. Dat was voor Sparta een reden om hem direct een contract aan te bieden. Na een korte periode is Denzel teruggekeerd naar Noordwijk.

Begin januari 2024 is Denzel geopereerd aan een hernia en is nu hard bezig aan zijn herstel. Denzel: ,,Het herstel gaat de goede kant op en ik ben onder goede begeleiding bezig om weer fit te worden. Wat mij betreft kan het niet snel genoeg gaan en ik ben dan ook van plan om voor het nieuwe seizoen topfit te zijn.”

Wij wensen Denzel veel succes bij onze mooie club!

TC Voorschoten’97

Must Read