woensdag, april 17, 2024
HomeLSVV'70Interviews LSVV'70LSVV'70 nu in slotfase onderuit

LSVV’70 nu in slotfase onderuit

-

Vorig seizoen won LSVV’70 pas eind oktober voor de eerste keer. Wat dat betreft hebben de volgelingen van Wim Mugge nog wel even de tijd, maar de start verloopt moeizaam en LSVV is ook na de derde speelronde nog puntloos.

 

De twee voorgaande duels werden nog ruim verloren, maar nu ging de Leidse ploeg pas in de slotfase onderuit. KMD won in de Kikkerpolder met 1-2. ,,Voor de rust waren we nog gelijkwaardig. Het is jammer dat het doelpunt van Alphert Christina, na een prima vrije trap van Freek Jansen, binnen een mum van tijd werd weggewerkt. Anders was de wedstrijd wellicht anders verlopen. Die 1-1 was een zondagsschot. Meer moeite had ik met de tweede tegentreffer. Een hoge bal is voor iedereen zichtbaar en te beoordelen, maar nog zijn we niet in staat te anticiperen en mee te springen in het duel. Na rust zijn we niet meer aan voetballen toegekomen en werd het steeds lastiger. Een puntje leek in de maak, maar het mocht niet zo zijn. Zuur dat die goal laat valt, maar onverdiend kan ik het niet noemen.” Mugge liet weten bijna over zijn basis te beschikken. Peter van Diggele speelde dit keer in de punt van de aanval.

 

LSVV steeg ondanks de derde nederlaag ten koste van gastheer Lugdunum, dat qua doelsaldo nog minder presteert dan de studentenploeg. Te wanhopen hoeven de oranjehemden nog niet, want vorig seizoen rechtte LSVV na zeven duels pas de rug. In de eerste zeven duels werden toen maar drie punten behaald met gelijke spelen. Mugge: ,,Dat is waar, maar ik vrees dat deze competitie sterker is. We zullen onszelf moeten herpakken, want anders zal handhaven een lastig verhaal worden.”

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read