donderdag, juli 18, 2024
HomeSponsoringEerste 191 tikkievrienden zijn over de brug gekomen!!

Eerste 191 tikkievrienden zijn over de brug gekomen!!

-

Onlangs plaatste onze redactie onderstaande oproep. Inmiddels zijn we begonnen met het sturen van tikkies en er werd gretig op gereageerd. De eerste honderdtachtig (tikkie) vrienden zijn binnen! Wie volgt? We gaan op voor een record zodat er straks, in het nieuwe seizoen, weer meer mogelijk zal zijn. Onze deur staat open, enkel even aanmelden. BEDANKT!!!!

—————————————————————————————————–

LAV is klaar met het seizoen. Regeren is vooruitzien dus zijn we echter ook al bezig met het seizoen 24-25. Zoals het er nu naar uitziet krijgen we nog meer werk, maar zien we dat als een grote uitdaging. We zijn nog steeds afhankelijk van sponsoren en de clubs en onze website is al vanaf dag 1, bijna 14 (!) jaar geleden, gratis te bekijken. Om uit de kosten te komen en om verdere stappen te kunnen maken, doen wij wel een beroep op zogeheten TIKKIEVRIENDEN. We hadden al een mooie groep die zich aansloot in de voorbije twee jaar. Zij blijven ons trouw!

Uiteraard kunnen we wel meer tikkievrienden gebruiken om ons verder te kunnen ontwikkelen en de lezer nog meer moois te bieden over het regionale voetbal. Wil jij ook tikkievriend worden? Zou top zijn. Wat te doen?

Belangstellenden vragen wij om de voor-en achternaam door te geven plus 06-nummer. In de komende tijd ontvang je dan een tikkie via LAV voor het komende seizoen. Kosten slechts 10 euro. De namen worden vervolgens vermeld op onze site bij tikkievrienden. In principe krijgen de tikkievrienden elk seizoen een tikkie voor tien euro zodat we deze vraag niet elk seizoen hoeven te stellen. Wil je er na een seizoen mee stoppen? Dat mag uiteraard. Even melden via redactie@leidenamateurvoetbal.nl en we halen jou van de lijst af. Of je betaalt simpelweg niet meer, maar voor onze administratie is afmelden HANDIGER EN GEWENST (of toch niet haha). Af en toe delen we prijsjes uit aan tikkievrienden. Wij bedelen niet en het is vrijblijvend. Maar de steun kunnen we zeker wel gebruiken. En laten we eerlijk zijn: het is in het belang van al die volgers van het regionale voetbal. LAV is er voor de clubs en alle volgers en wat is nu een tientje?

Laat je even weten of je ons wilt helpen? Bedankt op voorhand voor de medewerking.
Als je meedoet graag dus enkel even jouw naam opgeven hoe je op onze site vermeld wilt worden. Niet met naam erop? Geef dat ook even aan.
Stuur even jouw 06 nummer door zodat we het tikkie ook daadwerkelijk kunnen sturen! (van diverse mensen hebben we de nummers maar het nog eens doorgeven werkt voor ons het eenvoudigst!!!). Je kunt je aanmelden via redactie@leidenamateurvoetbal.nl MAAR HANDIGER IS NOG OM EEN APPIE TE STUREN (06-23296461).

Op voorhand dank voor jouw steun!

SPORTIEVE GROET, TEAM LAV

Note redactie: een elftal of selectie is ook meer dan welkom (zoveel keer een tientje dus). ASC doet dit al jaren en daar zijn we erg blij mee!!!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read