maandag, mei 27, 2024
HomeVijfde klasseLSVV'70LSVV'70 niet voorbij aan Kickers'69 in bekerduel

LSVV’70 niet voorbij aan Kickers’69 in bekerduel

-

LSVV’70 is er niet in geslaagd om Kickers’69, dat een klasse lager speelt, te kraken. In de Kikkerpolder finishten de ploegen met een gelijke stand: 2-2. De Leidse studentenvereniging speelde pas het eerste duel en dat was volgens trainer Wim Mugge te merken. ,,We speelden best aardig, maar tegen een dergelijke tegenstander moeten we gewoon winnen. Met alle respect, maar Kickers gaat ook in de vierde klasse geen hoge ogen gooien. Dus is 2-2 teleurstellend.”

LSVV kwam nog wel op een 2-0 voorsprong, maar de twee uitbraken van de ploeg uit Leimuiden leverden alsnog een gelijke stand op. ,,Twee fouten van onze sluitpost, zeker die tweede. Maar we hadden al lang en breed veilig kunnen zijn in de score. We waren veel sterker, maar we scoren gewoon moeizaam. Dat kan ons wel eens lelijk gaan opbreken. Vorig seizoen stond Wout Jansen wel eens in de punt en daar werd af en toe meesmuilend over gedaan. Dat was in mijn ogen wel een knaap die de bal vast kon houden. Afijn, het was een bekerwedstrijd en laten we er niet teveel conclusies aan verbinden. Het was ook pas onze eerste pot, dus het zegt me nog niet al teveel. Wel hoop ik dat die Aldo Valentijn er snel bijkomt. Die zou voor de doelpunten kunnen gaan zorgen.”

Voor de Leidenaren scoorden Boris Cammelbeeck en Alphert Christina. In dezelfde poule klopte Koudekerk op eigen veld Alkmania met 2-0.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read