vrijdag, april 26, 2024
HomeVierde klasseRoodenburgMMO en Roodenburg (zo) in evenwicht

MMO en Roodenburg (zo) in evenwicht

-

De zondagtak van Roodenburg heeft zichzelf een prima uitgangspositie bezorgd door MMO in de nacompetitie op 2-2 te houden. De winnaar van dat duel zal het in de finale gaan opnemen tegen Hoekpolder of Kickers’69 uit Leimuiden.

Bij rust leidde de ploeg uit Hoogmade nog met 2-0. Aanvaller Brahim Lakhal had wel een idee hoe dat kwam.

,,In de eerste helft speelden we zwaar onder de maat, waarschijnlijk door de spanning. Na de thee pakten we het wel goed op en kregen we ook de overhand. De 2-2 is niet verkeerd, maar de zege zat er eigenlijk ook nog wel in voor ons.”

Voor Roodenburg zorgde Mimoun Rahou voor de aansluiting, terwijl Lakhal de gelijkmaker op zijn conto schreef.

,,Het is jammer dat we in de eerste helft niet tot ons eigen positiespelletje kwamen. We verloren in die fase ook veel te veel duels, maar we zijn er wel in blijven geloven.”

Denk je dat de kans op een finaleplaats nu groter is geworden?

,,Volgende week gaan we ze pakken. Wij zijn technisch en tactisch veel verder dan MMO. Als we met dezelfde power en energie starten als in de tweede helft dan gaat het op zeker goed komen. Ik vermoed ook dat er aardig wat publiek op af komt en die steun kan ons ook helpen. Deze groep is heel hecht geworden en er zijn leuke spelers bijgekomen. Ook wordt er goed getraind, dus dit team kan echt nog wel wat gaan neerzetten. Gemiddeld zijn we 24 jaar, dus we hebben nog wel even.”

Beide clubs eindigden in de reguliere competitie op de vierde plaats. MMO in de vierde klasse A en Roodenburg in 4B.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read