woensdag, mei 1, 2024
HomeIn de schijnwerpersIn de schijnwerpers..14 en 15 april

In de schijnwerpers..14 en 15 april

-

De meeste ploegen hebben nog vier duels te gaan om nog iets van de competitie te maken, de titel te pakken, degradatie af te wenden, de nacompetitie te ontlopen of juist te bereiken. Het woord finale wordt vaak, tot vervelends toe, gebezigd maar het blijft allemaal de moeite waard om te volgen. Welke duels worden er komend weekend uitgelicht?

Het Leidsch Dagblad gaat op pad en volgt in de topklasse: FC Lisse – SVZW, Noordwijk- Rijnsburgse Boys en Katwijk- ARC. Vanuit de hoofdklasse is er aandacht voor Ter Leede- DOVO en  Zwaluwen’30- Quick Boys. RCL promotiewdstr 2011 600Voorschoten’97 heeft vrijaf. Weer een klasse lager staan de schijnwerpers op GHC- RCL. Zondag de vijftiende is er aandacht voor VVSB- Quick’20(topklasse), de ontmoeting in de eerste klasse tussen Quick en FC Boshuizen en wordt de topper tussen Voorschoten’97 en SJZ naar voren geschoven. Een andere topper is die tussen Stompwijk’92 en MMO, een botsing in de vierde klasse.  
             
Leidenamateurvoetbal.nl zal ruim verslag doen van FC Rijnvogels- Leonidas (eerste klasse B), Roodenburg- Gouda en Valken’68- Lyra (beide in 2C), LSVV’70- Westlandia, Duindorp- Lugdunum, en Polanen- vvLeiden (allen in 3B), SCW- Kagia (West I) en van FC Rijnland- Roodenburg in de vierde klasse A op zondag. Over het duel GHC- RCL zal ook via de website meer terug te vinden zijn en dat geldt ook voor de kampioenswedstrijd van FC Boshuizen bij Quick en die van Voorschoten’97 en SJZ. De topper uit 4A, Stompwijk’92- MMO, zal ook aan het licht komen via meningen van spelers. En zoals te doen gebruikelijk: er is vast meer terug te vinden over de andere wedstrijden, maar daarvoor vraagt onze redactie de lezer om de website dagelijks te volgen.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read