woensdag, juni 12, 2024
HomeStatistiekenMMO de beste in 2012 tot nu toe (statistiek)

MMO de beste in 2012 tot nu toe (statistiek)

-

De kampioenen zijn bekend, maar de strijd om de promotie is nog in volle gang. Een aantal degradanten is ook bekend en andere clubs willen de komende weken niet kopje onder gaan. De redactie van leidenamateurvoetbal.nl zette de prestaties van alle regioclubs even op een rij. Hoe werd er gepresteerd vanaf de winterstop tot en met de laatste wedstrijd van de reguliere competitie?

Natuurlijk spelen alle clubs zo op hun eigen niveau en is vergelijken niet geheel eerlijk, maar het leek onze redactie toch even leuk om te kijken wie er tot nu toe het beste heeft gepresteerd in 2012. De beste prestaties werden neergezet door MMO, dat dan ook volkomen verdiende de titel pakte en in de derde klasse gaat spelen. Ook ROAC presteerde geweldig goed, terwijl de ploeg van Loek Hendriks nog zeer aarzelend van start ging in de derde klasse. Rijnsburgse Boys redde het net niet in de topklasse, maar had in 2012 wel keurige rapportcijfers.

Andere toppers waren onder meer Alphia en Stompwijk’92.

Twee clubs wisten nog geen punt op het scorebord te krijgen. Het gaat in dit geval om de vierdeklassers Football Factory (za) en Leidsche Boys (zo). Ook ARC verzamelde maar twee punten en moet een stap terug doen naar de hoofdklasse.

Povere resultaten kwamen ook op naam van GWS, GOL Sport en FC Rijnland. Neem de lijst eens rustig door en ga op zoek naar jouw eigen cluppie, mocht deze nog niet genoemd zijn.

Overigens is de klasse vermeld, waarin dit seizoen werd gespeeld.

{moduleid=[385]}

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read