zondag, mei 26, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementSpeler van de maand november: Chris Verhoef (Woubrugge)

Speler van de maand november: Chris Verhoef (Woubrugge)

-

banner speler vd maandChris Verhoef van Woubrugge werd uitgeroepen tot speler van de maand november. Dientengevolge ontving hij bij de sponsor van dit onderdeel, Henny’s Rits Vrijetijdskleding, de daarbij behorende prijs en de jongeling werd ook even aan het woord gelaten door onze redactie. Vanzelfsprekend waren de felicitaties ook aan zijn adres namens onze voltallige redactie.

 

Wat is jouw reactie op deze fraaie uitverkiezing?

 

,,Potverdorie, zeg. Wat ontzettend leuk. Dit komt heel onverwachts voor mij en ik kan best zeggen dat ik hier enorm trots op ben. Ik wil deze lijn ook doortrekken, want met Woubrugge wil ik promoveren.”

 

Je trekt het meteen breder, je kijkt dus vooral naar het team en niet zo zeer naar jezelf?

Hennie rits speler vd maand nov verhoek

,,Ik vind het echt ontzettend leuk deze prijs, maar het is inderdaad voor mij vooral belangrijk hoe het met de ploeg gaat. We waren aan een prima reeks bezig, maar het is ontzettend jammer dat we niet hebben kunnen winnen van Aarlanderveen. Ook van Football Factory hebben we niet gewonnen en dit zijn wedstrijden die we gewoon behoren te winnen. Dan hadden we nu vier of vijf punten meer gehad en dan ziet het plaatje er net wat anders uit. Ik vrees dat DoCoS al te ver weg is, hoewel we ze nog wel krijgen in de tweede seizoenshelft. Realistisch gezien denk ik dat we ons moeten richten op de nacompetitie.”

 

Heb je altijd bij deze club gespeeld?

 

,,Ja, maar ik ben niet begonnen bij de ukken. Ik ben begonnen als tweedejaars F’je in een lager team. Daarna groeide ik op met veel dezelfde jongens en doorliep de selectieteams. Vorig seizoen heb ik als A-junior mijn debuut gemaakt in het eerste. Ik startte een keer in de basis en werd een keer gebruikt als invaller. Ik hoorde van Jan Wouters dat ik er bij zou komen dit jaar, maar de trainer verdween bij de club. Dus moest ik maar afwachten of ik de kans zou krijgen van de nieuwe trainer. Ik sloot pas laat aan in de voorbereiding dus ik was er allerminst zeker van. Door ziektes en blessures kreeg ik mijn kans in het tweede competitieduel bij DoCoS. Als team deden we het daar slecht, maar kennelijk heb ik me staande kunnen houden in dat duel en sindsdien ben ik er blij gebleven en ging het steeds beter.”

 

Met de nieuwe trainer is er het nodige veranderd. Wat is jouw idee daarover?

 

,,Ik denk dat Arie van Duijn nog nooit van de vereniging had gehoord, maar hij doet het goed. Door zijn komst zit er veel meer voetbal in en de sfeer is erg goed. Ik weet niet of het niveau hem altijd meevalt, want hij gaat wel eens uit zijn dak. Over het algemeen denk ik dat deze Katwijker wel past bij de club. Met zijn allen hebben we maar 1 doel voor ogen en dat is de derde klasse.”

 

Benoem jouw sterke en zwakke punten eens.

 

,,De coaching moet veel beter en ik moet beter gaan organiseren als laatste man. De inspeelpass moet veel strakker en de openingen moeten ook nog beter. Ik denk dat ik wel goed de rust kan bewaren en als verdediger ben ik niet eenvoudig te passeren. Je komt mij twee keer tegen. Ik dicht heel wat gaatjes.”

 

Je bent laatste man. Altijd al geweest?

 

,,Ik heb ook op het middenveld gespeeld. In de A bijvoorbeeld. Ook in 1 ben ik als middenvelder begonnen, maar nu speel ik dus als laatste man en daar voel ik mij het prettigst bij.”

 

Heb je meer in je mars dan dit niveau?

 

,,Ik hoor links en rechts aangename geluiden, maar ik ben er niet mee bezig om mij in de kijker te spelen. Eerst wil ik met Woubrugge naar de derde klasse. Ik woon hier om de hoek en dit is mijn club. Over een jaar of drie zien we wel weer verder.”

 

Nogmaals gefeliciteerd met de prijs en succes na de winterstop.

 

,,Bedankt, leuk dat jullie dit organiseren.”

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read