ts-ghcAanstaande zaterdag, 2 juni,  wordt de achtste editie van de Marcel Straathof Cup gespeeld bij GHC. Een dag later staat het vijfentwintigste Sponsortoernooi op het programma, plaats van handeling eveneens het complex aan de Vliet. Het zijn de laatste evenementen van een geslaagd seizoen.
 
DE 8E  EDITIE  VAN DE MARCEL STRAATHOF CUP !!!!

Met deelname van maar liefst 30 teams met F’jes en Mini’s (deelname van o.a. Feyenoord, UVS, Katwijk, Voorschoten’97, Meerburg, Tubantia, Alliance, ASC, UDO, Oegstgeest en Zeeburgia). Op deze dag zal er weer van alles rondom de wedstrijdjes te beleven zijn zoals De Penaltybokaal, de Beste Speler van het Toernooi en de Beste Keeper van het Toernooi. Tevens is er een Sportiviteitsprijs en kinderen kunnen een glittertattoo laten zetten! En er is nog een Grote Verrassing. Dus komt tot zien! Alle sponsoren, die deze dag mogelijk maken, worden op voorhand bedankt. De aanvang van het toernooi is 10.00 uur op het sportcomplex van GHC.

HET 25E   SPONSORTOERNOOI [JUBILEUM!!]

Een dag later is er weer van alles te beleven op het Sponsortoernooi. Dit met deelname van 30 SPONSORTEAMS!!! (o.a. met Stucshowroom/Stuc.Bedrijf Leiden, ASN Beveiliging, Kejo-Steigerwerk, Koetshuis de Burcht, Piet Brandt Isolatie, RDB- Koeriers, Thesharo Satelietshop, Zierikzee Aluminium, Snackbar Plein 10, Lewo Metselwerk, Schoonmaakbedrijf van Voorthuijzen, Cafe Storm, Zwaan Metselwerk, Zwarte Poorte fin, Club 50, Vermeulen Ongediertebestrijding, Nico Koolmoes BV, Formabouw, Leefbaar-Leiden, BD Vermond Bestrating, Zitten en Liggen, TH Lubbe Reizen, Audio Leiden, Aulic Isolatie, APEK Administratie, Glashandel van Aken, Haarhuis van Tongeren).

Er zal heel wat om dit toernooi geregeld worden. Zo is er een Superloterij met geweldige prijzen, zoals een scooter, een damesfiets en vele andere fraaie prijzen. Een en ander wordt mogelijk gemaakt door tal van Sponsoren en de Vrienden van GHC.
Ook zijn er diverse stands en live optredens van zangeres Sylvia, John Zoet en Marcel Groenendijk, begeleid door Audio-Leiden.

De aanvang van het toernooi is 10.30 uur en de muziek is te horen vanaf 15 tot 19.30 uur!
Wij hopen u op dit feestelijke weekend bij GHC te mogen ontmoeten.

Namens de organisatie van de Marcel Straathof Cup en de PR-commissie van GHC