maandag, mei 27, 2024
HomeStatistiekenSpelersklassementDe toppers van de week…(2 en 3 februari 2013)

De toppers van de week…(2 en 3 februari 2013)

-

spelersklassement 2012 2013Ze hielden hun doel schoon of voorkwamen meer tegentreffers. Ze stonden hun mannetje achterin, strooiden met passes vanaf het middenveld of ze waren levensgevaarlijk voor het vijandelijke doel. De toppers van de week..

 

Eerste en tweede klasse

 

Vijf spelers speelden zich in het afgelopen weekend van de nul af. Op de zaterdag lukte dat A-junior Rens van Klaveren van Valken’68, Thomas Dijk van FC Rijnvogels en doelman Jeroen Peschier van GHC. Een dag later viel Justin de Jong van Meerburg op, maar gingen de enige drie punten van het weekend naar Dandy Steenvoorden van eersteklasser SJC, die weer terug is van lang weggeweest. Het leverde hem een basisplaats op bij de beste elf spelers van de week. De lijst herbergt ondertussen 151 spelers, maar nog steeds staan er genoeg spelers op nul punten, terwijl zij (bijna) wekelijks een basisplek hebben. Maar goed, de competitie duurt nog wel even voort.
Bovenin veranderde er weinig, waarbij aangetekend moet worden dat Michael de Roode niet binnen de lijnen kwam voor het verliezende GHC. De club met de meeste spelers op de lijst is tot dusverre FC Boshuizen (17 spelers), terwijl Meerburg en TAVV pas elf man brachten in de lijst der lijsten.

 

Derde en vierde klasse

Hier staat de teller al op 321 spelers die al punten verzamelden. Toch waren er elf spelers die zich nu pas in de lijst konden spelen. Adem Aksoy (Roodenburg, za) en Guido van der Meer (DOSR) scoorden maximaal (3 punten dus), maar de namen van de andere nieuwelingen mogen tevens niet ontbreken: Marcel Langerak (Roodenburg, za), Menno van Let (Woubrugge), Mike Kerkvliet (Leidsche Boys, zo), Leroy van Goozen (MMO), Johan Nieuwland (Stompwijk), Michael Kneulman (Koudekerk), Pablo Luiten en Janus van der Putten (FC Rijnland) en Kevin Hoogenboom (Alphia). Vier clubs leverden tot nu toe 18 spelers aan het klassement, te weten: VV Oegstgeest, Leidsche Boys (zo), DOSR en MMO. Bij Hazerswoudse Boys gingen de punten tot nu toe uit naar slechts zes spelers. Ook Roodenburg (zo), LSVV’70 en Lugdunum blijven in dit opzicht wat achter met negen spelers.

 

In het voorbije weekend werden door UDO, VV Leiden, UVS (zo), Roodenburg (zo) geen punten vergeven. Dat was ook van kracht voor Football Factory en FC Boshuizen, maar dat was dan weer
logisch want beide clubs kwamen niet in actie. Voor alle andere informatie: zie het weekelftal en de standen en rangen, elders op deze website.

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read