Speciale gasten: Ricardo van Rhijn en Freestylevoetballer Stefan Molendijk

Op zondag 27 september 2015 organiseert voetbalvereniging DoCoS al voor de 26e keer het Haring & Wittebrood toernooi voor de D1 jeugdselecties. Het toernooi wordt gespeeld op de DoCoS voetbalvelden aan de Haagse Schouwweg te Leiden en wordt ieder jaar georganiseerd vooruitlopend op de Leidse 3 Octoberfeesten. De deelnemende spelers en bezoekers uit het gehele land maken hierdoor ook kennis met Leiden en de geschiedenis van het Leidens ontzet. Aanvang van het toernooi is 09.45 uur.

De sterkste D-selecties zullen een sportieve strijd aangaan. Naast ADO Den Haag zullen vanuit het ADO-Den Haag Haaglanden netwerk de volgende verenigingen uit de regio komen: Quick Den Haag, RKAVV Leidschendam, Ter Leede Sassenheim, Wilhelmus Voorburg, Foreholte Voorhout, UVS Leiden, Voorschoten ’97, VVSB Noordwijkerhout, RCL Leiderdorp, Meerburg Zoeterwoude en uiteraard DoCoS.

Prijzen met Ricardo HW 2013

Haringlunch

In de pauze van het voetbal programma ( tussen 12.00 en 13.15 uur ) genieten de bijna 200 deelnemers en hun begeleiders van een lunch met Haring en Wittebrood. Ongeveer 25 vrijwilligers zorgen dat een ieder aan zijn trekken komt. De haringen zijn zoals ieder jaar weer beschikbaar gesteld door de 3 October Vereeniging. Daarnaast zullen in de pauze van ongeveer 12.15 tot 13.15 uur Hasan Isik en Stefan Molendijk, twee professionele freestyle voetballers van het voormalige wereldberoemde Soccershowdown team een optreden verzorgen! De poffertjeskraam en de ijscokar zullen op deze dag eveneens niet ontbreken.

Ricardo van Rhijn bij HW toernooi 2013

Prijsuitreiking

De finale van het Haring- en Wittebroodtoernooi staat gepland om circa 16.00 uur. Na afloop omstreeks half vijf zal de prijsuitreiking worden verricht door Ajax-speler Ricardo van Rhijn, die als D-speler van DoCoS de overstap maakte naar de Amsterdamse eredivisionist.

Voor meer informatie over het Haring- en Wittebroodtoernooi verwijzen u graag naar de website van DoCoS: www.docos.nl

Of stuur een mail naar: docos.communicatie@gmail.com

Komt u ook?

Sportieve groet, Henk Bouwmans