dinsdag, april 23, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseVoorbeschouwing FC Rijnvogels-Odin'59

Voorbeschouwing FC Rijnvogels-Odin’59

-

DERDE DIVISIE, 14 JANUARI 2017

VOORBESCHOUWING FC RIJNVOGELS-ODIN’59

Ons Doel Is Nagenieten is de verwoording van de afkorting van de voetbalclub uit Heemskerk. Na een goede start van de competitie zijn de geelblauwen ver weggezakt en bevinden zich evenals de gastheren in een weinig aangename positie op de ranglijst. In de heenwedstrijd waren de punten voor de thuisclub na een belabberde start van de Vogels (4-1). De Heemskerkers hebben tot op heden 19 punten bij elkaar gesprokkeld, twee meer dan de mannen van trainer Hein van Heek. Dat een overwinning in dit zespuntenduel voor de thuisclub broodnodig is moge duidelijk zijn. Na een serie nederlagen – soms onfortuinlijk- wordt het tijd dat er op de Kooltuin ook weer een gejuicht mag worden. Beide team wisten in de eerste helft van het seizoen vijf keer de volle winst te pakken. Wie gaat er met de zesde victorie aan de haal om zich uit de gevarenzone te spelen?

Op de foto een hachelijk moment voor de thuisploeg in het eerste duel. FC Rijnvogels gaf vooral in de beginfase niet thuis en liep achter de feiten aan gedurende de wedstrijd. Beide ploegen oefenden overigens kort geleden tegen ADO’20 als voorbereiding op de hervatting van de competitie. In den verre won FC Rijnvogels met 6-1. De geelhemden wonnen met 3-0 van deze tegenstander, voor wat het waard is.

Piet van Kampen
Piet van Kampen
Verslaggeving, fotografie, interviews, FC Rijnvogels, sinds 2012 vast gezicht in redactieteam. Hem is nooit iets teveel, piet@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read