De KNVB heeft de algeheel afgelaste wedstrijden van 25 februari en 4 maart opnieuw vastgesteld.

Categorie A
De wedstrijden in de categorie A staan allemaal ingepland. Afgelaste wedstrijden worden ingepland op 28/29 april, 5/6 mei of eventueel op 10 mei (Hemelvaartsdag). Wedstrijden die dan nog open staan zullen midweeks worden ingepland. De laatste twee speelronden zullen op dezelfde speeldag gespeeld dienen te worden. De standaardteams spelen deze wedstrijden ook allemaal met dezelfde aanvangstijd.

Categorie B
Ook voor de B categorie staan/worden alle wedstrijden inmiddels ingepland. De afgelaste wedstrijden zullen zoveel als mogelijk worden ingepland op 28/29 april, 5/6 mei of 10 mei (Hemelvaartsdag). Wedstrijden die dan nog open staan zullen midweeks worden ingepland. Zoals ook opgenomen op de speeldagenkalender was het streven om op zondag 27 mei de competitie af te ronden.

Mede door de vele afgelastingen, snipperdagen en uitgestelde wedstrijden, is er besloten dat ingeplande wedstrijden in onderling overleg tot en met 17 juni gespeeld kunnen worden. Willen beide teams dus liever op een andere datum spelen (tot en met 17 juni) en wordt er een nieuwe datum afgesproken, dan kan deze wijziging via SportlinkClub worden doorgevoerd.

Vanaf het weekend van 31 maart en 1 april is in de districten West I en West II de doorschuifregeling van kracht (artikel 2.3.7. uit het Handboek competitiezaken amateurvoetbal). Dat betekent dat incidentele wedstrijden, die in het weekend geen doorgang vinden, automatisch doorschuiven naar de dinsdagavond (zaterdagvoetbal) of donderdagavond (zondagvoetbal) in de daaropvolgende week.

Deze regeling geldt alleen voor wedstrijden van de standaardelftallen mannen (1e t/m 5e klasse). In onderling overleg, met akkoordverklaring van beide verenigingen en met onmiddellijke berichtgeving aan alle betrokkenen, kan van speelavond/-tijd worden veranderd. De niet gespeelde wedstrijden moeten echter plaatsvinden in de week die volgt op de oorspronkelijke wedstrijddatum.

Dubbele wedstrijd

Mocht de KNVB al een achterstallige wedstrijd hebben vastgesteld en gaat daarna incidenteel een wedstrijd op zaterdag of zondag niet door, dan heeft de eerder aangekondigde achterstallige wedstrijd voorrang boven de automatisch door te schuiven wedstrijd.

https://www.knvb.nl/downloads/sites/bestand/knvb/11939/handboek-competitiezaken-av-2017-2018