zondag, mei 26, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 2Rabobank LAV Cup: deze week vier wedstrijden

Rabobank LAV Cup: deze week vier wedstrijden

-

Helaas vielen een paar wedstrijden vorige week letterlijk in het water en konden niet worden uitgespeeld. Naar een nieuwe speeldatum wordt gekeken. Vanavond wordt er gehoopt op beter weer, maar dat het herfst is mag duidelijk zijn. Er staan drie duels gepland en voor komende zaterdag zelfs nog eentje.

In poule B nemen de jongelingen van SJC het op tegen Alphia, dat uitstekend begonnen is aan de competitie met negen punten uit drie duels. Beide ploegen speelden al een wedstrijd in de poule en die ging verloren. De belangen zijn dus duidelijk wanneer het gaat om mogelijk doorbekeren.

De zondagtak van Sporting Leiden neemt het in poule C op tegen FC Oegstgeest. De thuisploeg kwam in competitieverband pas eenmaal in actie. In deze poule ging de eerste wedstrijd verloren. De FC staat in 3A nog op nul punten na een, dat mag duidelijk zijn, moeizame start. Voor de ploeg van Nico van der Salm is dit het eerste treffen in de strijd om de Rabobank LAV Cup.

Ter Leede 2 is op de Roodemolen gastheer van ASC. De Sassenheimers hebben al een zege op zak, terwijl de roodzwarten nog niet in actie kwamen in deze ook al interessante poule D. Ter Leede was twee seizoenen terug nog een van de drie finalisten.

Voor de competitie spelen LSVV’70 en Meerburg zaterdag tegen elkaar, maar de twee ploegen besloten onderling dat het resultaat ook meteen staat voor hun wedstrijd in poule E.

Morgen volgen weer veer korte verslagen op deze website en vanaf vanavond laat zullen de uitslagen en standen weer zijn verwerkt.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read