zondag, mei 26, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 6Rabobank LAV Cup: vijf wedstrijden

Rabobank LAV Cup: vijf wedstrijden

-

Deze week wordt er niet enkel gespeeld om de grote Cup van de KNVB waarin onder meer Rijnsburgse Boys en Katwijk uitkomen. Vanavond en morgen staat er ook wederom een programma vast in de strijd om de Rabobank LAV Cup. Op dinsdag worden er vier duels gespeeld en een dag later wordt er ook nog gespeeld in De Zilk.

In poule B is de zaterdagtak van Voorschoten’97 gastheer van ARC O23. Beide ploegen kwamen eenmaal in actie en wonnen hun wedstrijden. In poule C speelt SJZ een thuiswedstrijd tegen FC Oegstgeest. De ploeg van Arie van Duijn verloor de eerste wedstrijd, terwijl de fusieclub al wel drie punten op de teller heeft staan. In poule G neemt Stompwijk’92 het op tegen de zaterdagtak van Sporting Leiden. De formatie van Patrick Kamperveen verloor de eerste wedstrijd van UVS, terwijl de mannen van Cees van Tongeren voor het eerst in actie komen. Eerder werd het duel tegen de jongelingen van Quick Boys al vroeg gestaakt vanwege noodweer. In Wassenaar, poule I, treft Blauw Zwart op eigen grond FC Rijnvogels 2/O23. De Katwijkers staan op drie punten en de derdeklasser begint pas aan het toernooi na ook een gestaakt duel vanwege erbarmelijke weersomstandigheden.

Morgenavond wordt er nog een duel gespeeld in poule F. Van Nispen, reeds op zes punten, ontvangt de zaterdagtak van Alphense Boys. De aftrap op alle velden staat gepland om 20 uur. De verslagjes worden uiteraard weer geplaatst daags na de gespeelde wedstrijden.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read