Home Statistieken Spelersklassement Eindstanden spelersklassementen: Luuk Samsom (ARC), Tijs van der Schinkel (Kagia) en Michael...

Eindstanden spelersklassementen: Luuk Samsom (ARC), Tijs van der Schinkel (Kagia) en Michael Kneulman (Woubrugge) winnen!

De spelersklassementen zijn opgemaakt. De nacompetitie is uiteraard nog van het grootste belang voor diverse clubs, maar telt niet meer mee voor de klassementen van de eerste/tweede klasse, derde en vierde klasse. Nog maar eens gesteld dat de klassementen tot stand zijn gekomen door beoordelingen van trainers, stafleden en andere voetbaldeskundigen van de clubs. Volgende week worden de jaarelftallen bekend gemaakt! De beste spelers per club zijn ondertussen uitgenodigd om een prijs/prijzen in beslag te nemen op onze finaledag op 15 juni. Dan worden zij in het zonnetje gezet en onze redactie gaat er vanuit dat veel spelers aanwezig zullen zijn, waarbij de nacompetitie uiteraard roet in het eten zou kunnen gooien bij een beperkt aantal clubs. Kijk hoe de eindstanden zijn geworden en op welke positie jouw favoriete speler is geëindigd. De winnaars zijn in elk geval bekend en luisteren naar de namen: LUUK SAMSOM (ARC), TIJS VAN DER SCHINKEL (KAGIA) EN MICHAEL KNEULMAN (WOUBRUGGE). Dit dus per genoemde klasse. Kom gerust langs op 15 juni om de speler van uw club gehuldigd te zien worden!

Direct naar het spelersklassement

  1. eerste en tweede klasse
  2. derde klasse
  3. vierde klasse