Het seizoen is ten einde en Leidenamateurvoetbal.nl heeft de wekelijkse toto helaas niet kunnen uitspelen. Ook bleven er tal van prijzen liggen voor spelers in het spelersklassement. Onze redactie meent dat de prijzen uitgedeeld moeten worden! De bonnen voor sportartikelen, de horeca of anderzijds zijn niet voor niets beschikbaar gesteld door onze sponsoren. Daarom pakken we uit met quizzen. Niet te makkelijk, maar zeker niet te moeilijk. Vandaag deel 5! Wat moet je doen? Antwoorden via redactie@leidenamateurvoetbal of Facebook. Na loting (alles moet wel goed zijn) wordt de winnaar bekend gemaakt. Doe mee, gratis en voor niets! We rekenen op jou. Test jouw kennis!

Leidenamateurvoetbal.nl was dit seizoen bij veel wedstrijden aanwezig. Om een verslag te maken en/of een fotoreportage vast te leggen. In de vorige quiz plaatsten we foto’s uit diverse wedstrijden. De vraag was bij welke duels we waren. De antwoorden: 1 Meerburg-Hazerswoudse Boys, 2 FC Boshuizen za- Warmunda 3 Sporting Leiden-Van Nispen 4 Woubrugge-Koudekerk 5 ROAC-Hillegersberg 6 Lugdunum-Sporting Leiden.

De winnares na loting is geworden: Maartje Wille. Zij had alles goed. Hulde! Graag even melden via redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Dan nu de volgende uitdaging, waarbij onze redactie hoopt dat er meer animo is dan in de voorbije quizjes. Anders gaan we er helaas mee stoppen. Gratis meedoen en wat winnen, wie wil dat niet?

1 Welke drie clubs gaan voor het eerst meedoen aan ons regionale toernooi (Sportiff Company LAV Cup)?

2 Als alles lukt staat LAV aan de vooravond van het hoeveelste seizoen (2020-2021)?

3 Noem zeven businessclubs op van LAV!

4 Waar speelt Sven Verlaan volgend seizoen?

5 Wie is de nieuwe trainer van Sporting Leiden (zaterdag)

6 Welke regionale clubs kwamen afgelopen seizoen uit in de derde klasse B op zondag?

Deadline donderdag 4 juni om 23.59 uur!

SUCCES!

1 REACTIE

 1. 1.Koudekerk-Rodenburg-teylingen
  2. Zes de keer
  3. Van der Valk- van Marwijk – scheffer sportprijzen-Dca-brouwer taxi- sport 2000 – Rabobank
  4. Fc Rijnvogels
  5. Francis jansen
  6. Alphen – stompwijk 92

Comments are closed.