zaterdag, mei 4, 2024
HomeDerde klasseDoCoSDoCoS geeft het in mum van tijd weg (plus podcast)

DoCoS geeft het in mum van tijd weg (plus podcast)

-

Tweede klasse C (zaterdag)- DoCoS leek op weg naar de tweede zege van het seizoen, maar een 1-2 voorsprong kon niet worden vastgehouden. Uiteindelijk demarreerde HVC’10 met drie treffers in korte tijd achtereen weg naar 4-2. De Leidse ploeg bleef zo ruimschoots laatste en profiteerde niet van de nederlagen van de ploegen die ook strijden tegen degradatie.

Trainer Dennis Olman: ,,Ik ben erg teleurgesteld. Niet vanwege ons spel en wat we geruime tijd geleverd hebben. Echter geven we in beperkte tijd drie goals weg en dan sta je dus weer met lege handen. Dat het uiteindelijk nog meer had kunnen worden, doet er dan niet meer toe. HVC’10 is zeker wel een goede ploeg en dat is niet nieuw voor mij. DoCoS heeft de huid duur verkocht, maar we hebben het niet negentig minuten kunnen volhouden helaas.”

Ook nu was de ploeg uit de Mors weer verre van compleet. Naast Rowin Peet en Lars de Ridder ontbraken Michael van Voorthuijzen, Chris van Empel en Mike Filippo. Eerstgenoemde was een weekendje weg, de spits had werkverplichtingen en de van Sporting Leiden overgekomen speler miste trainingsarbeid. Daar stond tegenover dat ook de thuisploeg niet op oorlogssterkte kon verschijnen.

Olman nog eens: ,,Jongeling Ilias Amine en Martijn Guijt, vorig seizoen nog in het derde spelend, kregen zo een kans en hebben het goed ingevuld. Verder konden we weer beschikken over Robin Brasker en Danny Maaskant. Dat is ook een goede zaak. Blijft staan dat we het moeten doen met de spelers die voor handen zijn. Daarvan heb ik echt goede dingen gezien en bij momenten waren we de betere ploeg. Mijn collega Piet Boon begreep na afloop eigenlijk niet dat we het weg hebben gegeven. Maar ja, dan hadden we op 1-3 moeten komen en die kans lag er. Toch geeft deze wedstrijd mij vertrouwen dat de punten gaan komen.”

Remco Mentink sprak met de teruggekeerde Maaskant en dat gesprek is hier te beluisteren:

Basisopstelling DoCoS: Van Harmelen, Maat, Amine, Maaskant, Brasker, Armitage, Van der Leek, Gashi, Guijt, Milan Filippo, Quellhorst.

Foto: met dank aan Haaglandenvoetbal.nl, Danny Ploegaert

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read