vrijdag, april 26, 2024
HomeVierde klasseSJZArie van Duijn en SJZ met elkaar verder

Arie van Duijn en SJZ met elkaar verder

-

Arie van Duijn heeft zijn contract als hoofdtrainer van SJZ met één seizoen verlengd. Hij is nu bezig aan zijn eerste periode op sportpark Haasbroek en staat dus ook in de voetbaljaargang 2020-2021 aan het roer bij de groenwitten.

Beide partijen zijn uiteraard tevreden met de aanpak. Voor SJZ is het, als debutant in de zaterdagcompetitie, even wennen. Dat geldt ook voor de in Katwijk woonachtige Arie van Duijn die voor zijn Zoeterwoudse periode actief was als trainer van zaterdag-tweedeklasser Valken’68.

Van Duijn ziet nog volop mogelijkheden tot progressie bij SJZ. De Technische Commissie van SJZ doet er alles aan om voor het nieuwe seizoen weer een tweede selectieteam samen te stellen. Nu is er slechts één selectieteam en dat is lastig voor de doorstroming en voor spelers die wel tot de selectie behoren, maar minder aan spelen toekomen dan wenselijk en goed voor hen is.

In het hoogste jeugdteam zijn spelers actief die in de zeer nabije toekomst een versterking voor de selectie kunnen zijn. Zo hebben de junioren Stephan de Boer en de tweeling Brian en Roger Loos onlangs hun debuut in de hoofdmacht gemaakt.
Meer junioren staan te trappelen om de overstap te maken.

Namens het bestuur van SJZ zette Peter-Niek Plooij zijn handtekening onder het contract nadat Arie van Duijn zijn instemming om nog een seizoen door te gaan al met een handtekening had bekrachtigd.

Gerard van der Hoeven, SJZ

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read