HomeVijfde klasseFootball FactoryMMO in de gong langs Football Factory (plus fotoreportage)

MMO in de gong langs Football Factory (plus fotoreportage)

-

Vierde klasse A (zaterdag)- MMO heeft gisteren in Leiden met 2-3 gewonnen van Football Factory. Het was voor de ploeg van John van Berkel de eerste zege van het seizoen. De roodzwarten staan door dit resultaat nog altijd puntloos onderaan.

Al na drie minuten spelen was het raak voor de thuisploeg. Sam Dallow klopte Albin van Wieringen. Na een kwartier kreeg Jelle Visser een grote kans voor de gasten, maar de bal werd volkomen verkeerd geraakt. Jelle van Tol prikte daarna nog een keer naast en zo leek de gelijkmaker een kwestie van tijd.

De score in balans kwam tien minuten voor rust op het scorebord te staan. Dirk Zwaan was de aangever en Van Tol kopte binnen. De doelpuntenmaker was pal daarop bijna de maker van ook de 1-2, maar de paal stond succes in de weg.

Vijf minuten na de pauze werd het alsnog 1-2 door Levi Overduin, overgekomen van RCL. De Leidse ploeg liet het hier niet bij zitten en kwam toch weer langszij via Gökhan Yazici. Op dat moment zat driekwart van de wedstrijd erop. In de slotfase gebeurde er nog veel. Na een opstootje kreeg Van Tol de rode kaart voorgehouden en zo leek de thuisploeg wellicht zelfs nog aan de goede kant van de score te kunnen uitkomen. De vijfde treffer, in blessuretijd, werd echter gemaakt door Met Moeite Opgericht. Tom Disseldorp zorgde voor het voorwerk en weer Overduin mocht zich de gevierde man noemen aan de kant van de formatie van Van Berkel.

Note redactie: later meer over deze wedstrijd, nu eerst een fotoserie van de hand van Jan van der Lubbe.