donderdag, mei 30, 2024
HomeJeugdvoetbalVoorschoten'97 op zoek naar hoofdtrainer voor de JO13-1

Voorschoten’97 op zoek naar hoofdtrainer voor de JO13-1

-

Met ruim 1800 leden behoort Voorschoten’97 tot de grootste clubs van het land. De jeugdopleiding is door de KNVB gehonoreerd met de status “regionaal gecertificeerd”, het hoogste keurmerk voor amateurclubs.

De 1e teams in elke leeftijdsklasse spelen op een hoog niveau. Je hebt als trainer ondersteuning van een TC, HJO 11v11 selectieteams, HJO breedtesport en een HJO onderbouw. Er is een actief samenwerkingsverband met de BVO Excelsior. Ideaal voor opleidingen en stages. De club maakt gebruik van ondersteunende zaken als een spelers volgsysteem, video analyse, en periodiek technisch overleg met de trainers.
Voorschoten’97 is ondertekenaar van het convenant tegen externe jeugdscouting tussen amateurclubs. Dit betekent, dat er geen actief beleid is om spelers van buitenaf te benaderen en er bij gevolg sterke en minder sterke lichtingen zijn. De nieuw aan te stellen trainer onder 13-1 (functie eis UEFA C of UEFA C jeugd) valt wat dat betreft met zijn neus in de boter. De nieuwe 13-1 van volgend seizoen is een toplichting.
Bij interesse graag je CV naar tzj@vVoorschoten97 t.a.v Theo Ducaneaux / HJO selectieteams 11v11. Wil je meer weten over de club, de functie en additionele functie eisen bel me dan even (0619444046)
Voorschoten 97, Theo Ducaneaux

Must Read