HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 2Jong Quick Boys na winst bij Valken ’68 naar volgende ronde

Jong Quick Boys na winst bij Valken ’68 naar volgende ronde

-

Poule B- Valken ’68 en Jong Quick Boys troffen elkaar dinsdagavond op ‘t Duyfrak in het kader van de Sportiff LAV Cup. Na een gelijk opgaande eerste helft (ruststand 0-1), namen de bezoekers na rust ruim afstand van de Valkenburgers en wonnen uiteindelijk met 0-5. Door dit resultaat plaatsten de Katwijkers zich voor de tweede ronde van dit regionale bekertoernooi.

Quick Boys-trainer Raymon Kuipers over de wedstrijd: ,,Valken’68 liet zich in het begin van de wedstrijd wat inzakken en liet ons het spel maken. We kwamen halverwege de eerste helft op voorsprong door een treffer van Sem van Duijn. Huig van Duijn was namens Valken’68 dichtbij de gelijkmaker, maar zijn schot eindigde op de lat. Na rust waren wij de betere partij en liepen via doelpunten van Jim Gillissen, Thomas Zuijderduijn en Sylvano Comvalius (2x) uit naar een verdiende 0-5 zege. We zitten nu in de tweede ronde van dit leuke toernooi en hopen op een mooie tegenstander in de volgende ronde’’, aldus Kuipers.

Valken ’68 – Jong Quick Boys 0-5 (0-1). Van Duijn 0-1, Giliissen 0-2, Zuijderduijn 0-3, Comvalius 0-4, Comvalius 0-5.