zaterdag, juli 27, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 3Koudekerk verrast in poule C van de Sportiff LAV Cup

Koudekerk verrast in poule C van de Sportiff LAV Cup

-

Van Nispen en Koudekerk hadden er al een wedstrijd op zitten en beide ploegen verloren die eerste ontmoeting. In De Zilk trok nu de formatie van Jarno Verweij en Gert Labots aan het langste eind door doelpunten na rust van Mike van Velzen en Jay Langejans. Een opsteker voor de vierdeklasser tegen de twee klassen hoger spelende opponent derhalve.

Verweij was dan ook meer dan tevreden in zijn zegje na afloop. ,,De score is nog laag uitgevallen eigenlijk. In de eerste helft hadden zij meer de bal, maar wij de grote kansen. We raakten de lat en paal en scoorden niet vlak voor hun doelman. Na de rust waren we in alle opzichten beter en de 0-2 was dan ook meer dan verdiend. Dit is zeker een plus voor ons want ik heb spelers op andere posities uit de voeten zien komen en zowel de jongere als de oudere spelers lieten een goede indruk achter. Ik denk dat we nu de stijgende lijn te pakken hebben en dat is een prettige conclusie nu de competitie er aan zit te komen. Erg belangrijk is ook dat Mike van Velzen na lang blessureleed weer terug is bij ons. Hij viel in na de onderbreking en je zag het team daardoor meteen sterker worden. Voor ons een prima midweekse avond zo en op naar meer succes.”