zaterdag, april 27, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 11Remise bij Meerburg-Jong Rijnsburgse Boys

Remise bij Meerburg-Jong Rijnsburgse Boys

-

In poule K speelden Meerburg en Jong Rijnsburgse Boys tegen elkaar en het duel leverde geen winnaar op (2-2). Bij de trainer van de thuisploeg was er meer tevredenheid dan bij zijn collega uit het Rijnsburgse.

Trainer Piet van Duijn namens RBB: ,,Zij scoorden snel de 1-0, maar daarna pakten wij het overwicht. Via een terecht gegeven strafschop maakte Jesper Slootweg er 1-1 van. Vlak voor rust, uit 1 van de spaarzame uitvallen, werd het 2-1 voor Meerburg. In de tweede helft was RBB veel slordiger in balbezit, het werd onrustig en dat leverde veel balverlies op. Daily Loos zorgde alsnog voor de gelijke stand. De tweede helft van RBB kant was van zeer matig niveau. De intentie was er wel en de ploeg stopte er wel veel energie in, maar we kwamen niet meer tot goed veldspel. Laten we het er maar op houden dat het met jeugdigheid te maken heeft.”

Collega Jelle Korbee: ,,Ik ben wel tevreden met de uitslag. Zij waren wat beter aan de bal, maar kregen niet per se heel veel kansen. Het is een leuk en gretig team waar we tegen speelden. Meerburg was echter effectief met de paar kansen en dan kan je dus weldegelijk een resultaat behalen. Voor ons scoorde Jesper Jasperse al snel de 1-0 en de 2-1 was van Luc Schade, op slag van rust.”

Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl