zaterdag, mei 4, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenVV Koudekerk zit bepaald niet stil!

VV Koudekerk zit bepaald niet stil!

-

Op zaterdag 13 maart kan er door leden en vrijwilligers van V.V. Koudekerk een voetbalgolfparcours worden afgelegd bij V.V. Koudekerk. In de ochtend met uitloop tot vroeg in de middag is het open voor de jeugd en in de middag voor de senioren.

Het Voetbalgolfparcours bestaat uit circa vijftien holes die je met een voetbal en uiteraard je voeten in zo min mogelijk balcontacten af moet leggen. De holes liggen verspreid over alle velden en het gehele complex. Het parcours is zo opgezet dat er aan alle regels omtrent corona kan worden voldaan.

Jeugd

De bedoeling is dat jeugdleden zelf kunnen inschrijven via hun leider/trainer in groepjes van maximaal 4 spelers of speelsters. De jeugdleiders en -trainers kunnen meedoen met hun spelers/speelsters van hun eigen team. Bij de jongste jeugd (t/m JO11) kan er met elke groep een trainer/leider/ouder mee.

Na inschrijving ontvang je een tijdstip waarop je kunt starten. We beginnen ’s ochtends om 9.00 uur met de jongste jeugd (JO7 en JO9) en zullen per viertal (of minder) een tijdstip afgeven telkens met tussenpozen van 5 tot 8 minuten. Het is dan ook de bedoeling dat je je bij de vereniging meldt vlak voor het tijdstip dat je van ons ontvangt.

Inschatting is dat JO11 ergens tussen 10.00u en 10.30u aan de beurt is, daarna JO13-1. Omstreeks 11.00u start JO15, daarna MO17 en JO17.

Senioren / Vrijwilligers

Senioren en vrijwilligers tot en met 26 jaar kunnen meedoen en het parcours als viertal afleggen. Senioren en vrijwilligers vanaf 27 jaar kunnen uiteraard ook inschrijven als duo/tweetal. Ook hier geldt dat we tijdstippen afgeven met tussenpozen van 5 tot 8 minuten, zodat je elkaar niet in de weg loopt en coronaproof op afstand blijft van elkaar.

Inschrijven

Inschrijven is gratis én meedoen ook! Meld je team of groepje alvast aan bij je leider, trainer of rechtstreeks bij ons via Whatsapp; bellen mag ook.

Kun je alleen op een bepaald tijdstip? Laat het weten, dan kunnen we nagaan of je daarop ingedeeld kunt worden.

Heb je vragen? Bel / app ons gerust:
Davy Rijnbeek (06-26138898)
Bart Nieuwenburg (06-57524948)

Tot 13 maart!

Must Read