maandag, april 15, 2024
HomeFotoreportageWarmunda te hoog gegrepen voor MMO (plus fotoreportage)

Warmunda te hoog gegrepen voor MMO (plus fotoreportage)

-

Vierde klasse A (zaterdag)- Op sportpark Overbos werd het niet spannend gistermiddag. Wel bleef MMO geruime tijd met de hoop leven bij een 1-0 achterstand, maar veel had de ploeg van John van Berkel niet in de melk te brokkelen. Na de 2-0 van de thuisploeg was het zo ongeveer wel gedaan. Uiteindelijk kwam er nog een treffer bij van Warmunda en daarmee kwam een ‘logische’ einduitslag op het scorebord.

Na een kwartier opende Stn van Rijn de score en dat was al niet tegen de verhoudingen in. Warmunda bleef domineren, maar MMO hield zich redelijk goed staande. De magere score bleef in tact tot halverwege de tweede helft. De ingevallen Nick van Riessen vond het net en ruim een kwartier later bepaalde de eveneens ingevallen Bert Juffermans de eindstand in een tamelijk eenzijdig duel.

Warmunda heeft nu zes punten op de teller staan en volgt Teylingen op een punt. MMO wacht nog op de eerste punten van het seizoen. Volgende week wacht voor beide ploegen een absolute kraker. Warmunda gaat op visite bij ‘buur’ Teylingen en Woubrugge speelt om de hoek bij MMO. Uiteraard zal LAV beide duels belichten.

Basisopstelling Warmunda: Van der Zwet, Korenvaar, Winkelman, Seegers, Witkamp, Sohrab Safi, Kortekaas, Vis, Van Bentem, Van Rijn, Steemers.

Basisopstelling MMO: Zwetsloot, Vlieger, Van der Star, Van Goozen, J. van der Meer, Ouwerkerk, M. van der Meer, Bakker, Van der Geest, Disseldorp, Van Tol.

Hierbij de fotoreportage van Jan van der Lubbe!

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read