dinsdag, april 23, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 11Zaterdag 6 augustus: Sportiff LAV Cup van start

Zaterdag 6 augustus: Sportiff LAV Cup van start

-

Een slordige zes weken terug won Ter Leede O23 de finale van de vorige editie van de Sportiff LAV Cup. Katwijk O23 werd met 1-0 geklopt op het terrein van Voorschoten’97. Daarna werd er alweer geloot voor de editie van het seizoen 22-23. Veel wedstrijden staan ondertussen vast en de clubs weten waar ze aan toe zijn. Komende zaterdag zal het toernooi worden gestart met, zo mogen we wel stellen, meteen een kraker. Tweevoudig finalist UVS neemt het op tegen Ter Leede O23, ofwel de huidige bekerhouder. Het treffen in de Kikkerpolder zal plaatsvinden om 11.45 uur. Onze redactie zal een verslagje maken van deze openingswedstrijd. Wat echter nog leuker is: zelf even gaan kijken. Gaat Ter Leede weer voor de winst of wil UVS dit keer de Cup winnen? Of komt de winnaar uit een van de andere poules (A tot en met M). Later meer!

Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl