HomeZaterdagDerde klassePuntje erbij voor Voorschoten'97

Puntje erbij voor Voorschoten’97

-

Derde klasse (zondag)- Nadat Voorschoten’97 de eerste twee wedstrijden relatief eenvoudig won, volgde er vorige week een oorwassing tegen Roda’46 dat op alle vlakken beter was. Op speeldag vier kwam daar een gelijkspel bij. Op sportpark Nimmerdor in Amersfoort werd het 2-2 tegen Amsvorde. Door dit resultaat is Voorschoten’97 derde en daarmee voert het de subtop aan. De achterstand op lijstaanvoerder FC Abcoude bedraagt vijf punten.

Trainer Denis Luhulima: ,,In de eerste 25 minuten heeft de ploeg prima gespeeld. We kwamen ook terecht voor via Justin Aschman. Helaas gingen we daarna teveel achteruit lopen en vaak roep je dan de narigheid over jezelf af. Zij maakten vijf minuten voor de pauze gelijk en dat was gewoonweg zonde.”

,,We kwamen vervolgens matig uit de rust en daar profiteerden zij een minuut of tien na de onderbreking van. Daarna kwamen we terug in de wedstrijd en een kwartier voor tijd kreeg een speler van hen een rode kaart omdat ze Bryan Hilders geen vrije doortocht lieten. De gelijkmaker hing daarna in de lucht en die kwam er vanuit een ingestudeerde hoekschop. Hilders scoorde. Een doelpunt van Jurgen Oerlemans werd afgekeurd vanwege vermeend buitenspel. Daar heb ik wel vraagtekens bij. Al met al wel een terechte uitslag.”