maandag, mei 20, 2024
HomeJeugdvoetbalNiemand buitenspel, ook als er even geen geld is

Niemand buitenspel, ook als er even geen geld is

-

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 11 kinderen opgroeit in armoede, waardoor het voor ouders lastig is om de contributie en andere benodigdheden om te sporten te betalen. De ING Bank is hoofdsponsor van het Nederlands voetbal en meent dat ieder kind moet kunnen sporten. Daarom hebben we onze krachten onder andere met de KNVB gebundeld en gaan we gezinnen helpen om te kunnen blijven voetballen of te starten, ook als het financieel even wat minder goed gaat.

LET OP: INSCHRIJVING SLUIT OP 28 APRIL

Heb je zorgen over de betaling van de contributie of voetbalkleding?

Door geldzorgen kan de contributie van de voetbalclub één van de kosten zijn die je niet meer kan betalen. Terwijl blijven sporten in moeilijke tijden juist éxtra belangrijk is. Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal vinden we dat iedereen moet kunnen voetballen, ook als er even geen geld is.

Daarom werken we samen met de KNVB en diverse partners om hierbij te helpen. Want er zijn vaak lokale en landelijke voorzieningen die het mogelijk te maken om te blijven voetballen. Of ermee te beginnen. Kijk snel wat er voor jou mogelijk is!

https://knvb.devoorzieningenwijzer.nl/

Check in 2 minuten waar jij recht op hebt

Geldfit helpt jou om financieel fit te blijven of te worden. Doe anoniem de check en ontdek in 2 minuten of je in aanmerking komt voor regelingen om te kunnen en blijven voetballen. Bijvoorbeeld een fonds die je contributie helpt betalen of misschien zelfs een bijdrage voor nieuwe voetbalschoenen. Ook zie je welke andere manieren er zijn om meer grip te krijgen op je geldzaken. Iedereen kan de check doen, je hoeft geen klant te zijn van ING of lid van KNVB. De gegevens van de test worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden niet bewaard.

https://geldfit.nl/test/

Wil je hulp van één van onze financieel contactpersonen?

Het kan om verschillende redenen best lastig zijn om uit te zoeken op welke voorzieningen je recht hebt. Hulp is dan zeer welkom van iemand die de weg weet te vinden. Daarom introduceren we op zoveel mogelijk amateurclubs een ‘financieel contactpersoon’. Bij jouw club is bekend wie de financieel contactpersoon is.

Heeft jouw club nog geen financieel contactpersoon of ben je nog niet aangesloten bij een club? Dan kan je contact opnemen met onze landelijke coördinator.

Landelijk coördinator Financieel Contactpersoon:
René Pott
rene.pott@ing.com
Tel: 06-55823178

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read