maandag, april 15, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 2DoCoS klopt FC Lisse O23, poule blijft spannend (Sportiff LAV Cup)

DoCoS klopt FC Lisse O23, poule blijft spannend (Sportiff LAV Cup)

-

Na een zwaarbevochten 2-3 zege heeft DoCoS, in poule 2, de hoop levend gehouden om door te gaan naar de tussenronde in de Sportiff LAV Cup. Eerder verloor het team van Edwin Vurens van ROAC. De Rippers en FC Lisse O23 komen nog tegen elkaar uit. FC Lisse heeft dan genoeg aan een kleine zege om met de derdeklasser op zondag door te bekeren.

FC Lisse O23 kwam na ruim een kwartier op achterstand door een doelpunt van Ronald Mink. Kort na de pauze scoorde de thuisploeg de gelijkmaker via Jaydon Zijsling. Chris van Empel maakte er 1-2 van, maar een vrije trap van Gijs de Bruin leverde vervolgens weer de gelijkmaker op. Van Empel mocht zich op deze avond als laatste laten feliciteren.

Vurens: ,,Ik zag een zeer energiek FC Lisse en mijn ploeg heeft er keihard voor gewerkt om een resultaat neer te zetten. Zij kwamen tot twee keer goed terug, maar telkens scoorden we vlak daarna voor een hernieuwde voorsprong. In de fase waarin wij verkeren, was dit een welkome opsteker. Hopelijk kunnen we deze lijn nu doortrekken in competitieverband, want onze start is niet om over naar huis te schrijven geweest.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read