zaterdag, juli 27, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 10Sportiff LAV Cup: MMO uitgeschakeld door Jong Graaf Willem II VAC

Sportiff LAV Cup: MMO uitgeschakeld door Jong Graaf Willem II VAC

-

In poule 10 won Jong Graaf Willem II VAC gisteravond thuis van MMO (2-0). Door dit resultaat eindigden de drie teams, Kickers’69 is de derde in deze, allen op drie punten. Het doelsaldo moest de doorslag geven en dat maakt dat de clubs uit Wassenaar en Leimuiden doorgaan in dit toernooi.

Yorick Boon namens MMO: ,,In de eerste helft hebben we veel achter de bal aan moeten lopen. We speelden tegen een jonge en gretige groep en daar hadden we het best lastig tegen. Wij kwamen ook wel tot aanvallen, maar in de eindfase lukt het telkens niet. Na de rust was het veel van hetzelfde, maar werden we zelf ook gevaarlijker. Onze doelmannen deden het echter ook goed en het bleef lang spannend. Uiteindelijk werd het 2-0 na een 1-0 ruststand. Ik heb de kans gekregen en gegrepen om zes spelers van Onder19 te laten ruiken aan het seniorenvoetbal en ook in die zin was het ondanks de nederlaag toch een nuttig potje voor ons.”