woensdag, mei 1, 2024
HomeTweede klasseForeholteSelectie en staf Foreholte seizoen 2023/2024 bekend

Selectie en staf Foreholte seizoen 2023/2024 bekend

-

In het seizoen 2023/2024 bestaat de selectie heren senioren uit Foreholte 1 en Foreholte 2.
Foreholte O23 blijft wel actief als seniorenteam, maar maakt geen onderdeel meer uit van de selectie. Al eerder hebben we bericht dat Mario Koswal ook in seizoen 2023/2024 hoofdtrainer blijft van VV Foreholte. Daarnaast blijft Yavuz Guler actief als trainer van Foreholte 2.

De complete staf ziet er als volgt uit:

  • Foreholte 1: Mario Koswal, Shannon Ausma, Stijn Reijnders, Eugene Hercules, Ben Lemmers en Andre Buitenhek.
  • Foreholte 2: Yavuz Guler, Martijn Morits, Frans Winkelman en Bart Hoogervorst.

Ook de selectie van VV Foreholte is bekend. Veel van de huidige selectiespelers blijven ook volgend seizoen graag voor de club uit komen. Daarnaast zijn er een viertal talenten uit de O19 welke aansluiten bij de selectie en de kans krijgen een plek te bemachtigen in de uiteindelijke selecte. We wensen Jarno Kreek, Ties Veenhof, Jip Seijmonsbergen en Bram Vermolen veel succes daarbij.

De Technische Commissie is daarnaast verheugd te melden dat het gelukt is om de selectie te versterken met een vijftal spelers  met grotendeels een Foreholte verleden. We heten hen nogmaals welkom en vertrouwen op een mooie en succesvolle periode bij Foreholte.

  • Julian Autar (Ter Leede)
  • Mats Alkemade (Ter Leede)
  • Joel den Hartog (FC Lisse)
  • Stan Morits (FC Lisse)
  • Melle Rekvelt (Voorschoten ’97)

Rick Brabander heeft eerder al aangegeven dat hij volgend seizoen gaat spelen bij SJC . We wensen Rick heel veel plezier en succes. Daarnaast hebben de volgende spelers aangegeven te stoppen met selectievoetbal; Ivo Smits, Jesse Tijssen, Wytze Ligtvoet, Robin Gomes, Sten Admiraal, Toni Arroyo, Ralph Schiebroek, Ahmed Fernane, Luc van Leeuwen en Steyn van der Plas.

De technische commissie is uiterst tevreden met het behoud van veel spelers en verwacht dat zij zich verder ontwikkelen. Met de aanvulling van de ‘nieuwkomers’ zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Technische commissie senioren

Ton van Bladeren, Pascal Roffelsen

Must Read