donderdag, juni 13, 2024
HomeSpelerscarrouselWoubrugge raakt Michael Kneulman kwijt, maar versterkt zich wel

Woubrugge raakt Michael Kneulman kwijt, maar versterkt zich wel

-

De voorbereiding op het volgend seizoen zijn inmiddels gestart. De technische staf voor het volgend seizoen en de TC hebben gesprekken gevoerd met de spelers van de huidige selectie en met spelers die hebben aangegeven volgend seizoen deel uit te willen maken van de Woubrugge Selectie. Tijdens deze gesprekken leren we elkaar kennen en krijgen we een beeld welke spelers volgend seizoen onderdeel zijn van de Woubrugge Selectie.
Aanstaande zaterdag speelt Woubrugge de tweede p/d wedstrijd tegen Sportief. Als deze wedstrijd wordt gewonnen, speelt Woubrugge ook volgend seizoen in de vierde klasse.

Recent heeft Micheal Kneulman aangegeven na dit seizoen zijn keepershandschoenen in de wilgen te hangen. Daarmee komt een einde aan een mooie periode. In 2018 kwam Micheal over van Koudekerk naar Woubrugge. Met zijn ervaring en capaciteiten is Micheal een betrouwbare sluitpost gebleken. Helaas heeft hij in uitwedstrijd tegen Hazerswoudse Boys een schouderblessure opgelopen waardoor hij sindsdien de wedstrijden vanaf de zijkant volgt.

Vrijwel alle spelers van de huidige selectie hebben alle aangegeven ook na dit seizoen deel uit te willen maken van de selectie 2023-2024. Dat is goed nieuws. De gemiddelde leeftijd van de huidige groep is laag. Met de ervaring op gedaan tijdens de voorgaande seizoenen kunnen de  spelers zich goed door ontwikkelen.

Daan Kliffen en Gijs den Hertog hebben aangegeven zich ook weer beschikbaar te willen stellen. Beide spelers gaan er volgend seizoen allebei volle bak tegenaan. Van ARC komen Martijn en Thomas Piket de Woubrugge selectie versterken.

Tot slot keert Janz Schipper terug naar Bateweg Noord. Janz werd op jonge leeftijd weggeplukt door Alphense Boys, waar hij alle selectie-elftallen heeft doorlopen. In het seizoen 2020-2021 heeft hij één seizoen deel uitgemaakt van Woubrugge JO19-1. De afgelopen twee seizoenen was hij speler van ARC O23-1 waar hij wekelijks zijn wedstrijden speelde op divisie niveau. Janz welkom terug.

Mochten er in de komende dagen nog mutaties zijn, zullen we dit via deze website communiceren.

Overzicht spelersmutaties:

Nieuw: Daan Kliffen, Gijs den Hertog, Janz Schipper, Martijn Piket, Thomas Piket (allen ARC),

Stopt: Micheal Kneulman, Javier de Grauw. Arjan Roosemalen (lager elftal)

Bron: VV Woubrugge

Must Read