maandag, april 15, 2024
HomeVijfde klasseFootball FactoryFootball Factory laat dure punten liggen

Football Factory laat dure punten liggen

-

Vijfde klasse A (zaterdag)- Football Factory is er niet in geslaagd om DVV Delft klein te krijgen. De Leidse ploeg bleef steken op een doelpuntloos gelijkspel. Trainer Pieter van Schie was kort maar krachtig met zijn bevinding.

,,Deze pot hadden we moeten winnen. We hebben zes tot zeven grote kansen om zeep geholpen en waren veelal dominant. Dan valt het dus tegen en is het teleurstellend dat je op 0-0 uitkomt. Zeker gezien de andere uitslagen. We hadden stevig op plek drie kunnen staan en onze achterstand op de twee koplopers is nu weer opgelopen. Delft had nog geen enkele keer gescoord en nu dus ook nog niet, maar ja als je zelf ook niet scoort kan je niet winnen. Een gemiste kans op meer.”

Note redactie: Morgenavond wordt de eerste LAV Voetbaltafel opgenomen bij RTV Katwijk. Dan komen de regionale vertegenwoordigers uit de vijfde klasse aan het woord, zo ook de clubs uit de eerste klasse op zaterdag. Vanzelfsprekend zal er dan dus ook meer aandacht zijn voor Football Factory dat nu zeven punten verzamelde uit vier wedstrijden.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read